Klemoň Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 Ahoj . Nabízím novou klimatizaci Sakura , bližší info a video viz odkaz dovozce / servisu + jsem sem doplnil návod k použití v pdf. https://www.kostecka.net/e-shop/sakura-stac-15-cpa-nb-d56.html?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=Kostecka_zbozi_V_PLA&utm_content=Sakura+STAC+15+CPA/NB Klima sice již není v záruce , ale je nová protože původní klimu dopravce letos v únoru fatálně poškodil - více do SZ nebo telefonicky. To je na dlouhé povídání ! Na dálkovém je stáří nepatrně poznat viz fota. Pro "klubáky" za 7 000,- jinak 8 000,- a za stejné půjde i na bazoš atd . . . Původní cena 14 990,- Kupní a servisní doklad k dispozici. Důvod prodeje ??? No pořídil jsem si splitový Daikin sakura-navod.pdf
Péťa Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 "Klubáky" myslíš ty, co platí řádné členství, jak se zmiňuješ zde? Nebo všechny registrované na klubu?
Klemoň Odesláno 29. duben 2020 Autor Odesláno 29. duben 2020 Prozatím rezervováno platícím klubákem - což mne těší . O případném prodeji budu informovat , rezervováno do 13.5.
Klemoň Odesláno 3. květen 2020 Autor Odesláno 3. květen 2020 Tak prodáno ! Doufám, že bude nový majitel spokojen . Jinak mi to dá sežrat, neb se známe ze srazu už osobně Možno uzamknout.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.