Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano lze, ale musíš vyměnit display, jednotku rádia/telematiky + svazky ;) cenově se to nechá na ebay sehnat okolo 10-15 tisíc dle typu co chceš

Odesláno

Právě že bych chtěl originál displej po faceliftu, má pár funkcí navíc. Vyndat z nějaký bouračky, ale na rozdíl od třeba tradiční oktavky apod. Jsem nenarazil na žádný téma ani fajnšmekra co to dokázal a má to funkční, se zachováním všeho co to umí a umět má. 

Odesláno

pár přestaveb už jsem dělal ;) většinou je tahám z itálie, kde ti přijde kompletní sada a stačí to jen přeházet.. v 90% je to i správně nastavené

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Co zkusit tohle - není to sice origo Peugeot ale má to v podstatě všechno - Seicane dělá pro různé modely pěkně vybavené multimediální centra-jen nesmíš narazit na celníka který tomu rozumí-na dani a clu mě obral o 4300,- zmetek jeden. Já si bral model s32634l a nelitoval jsem, navíc vypadá jako by tam prostě patřil.

Upraveno uživatelem Pablos108
  • O 1 rok později...
Odesláno
On 4/28/2020 at 11:28 PM, ChouLu said:

pár přestaveb už jsem dělal ;) většinou je tahám z itálie, kde ti přijde kompletní sada a stačí to jen přeházet.. v 90% je to i správně nastavené

Mozem sa opytat, kolko by taka uprava stala ? Zvazujem kupu jazdeneho kombika nizsej strednej a vo vybere je aj predFL 308 od ktorej ma najviac odradza chybajuca podpora Android Auto/CarPlay. PoFL infotainment by tu moznost uz mal mat, takze tska vymena by stala za zvazenie. Plus ten novy infotainment by mal byt aj rychlejsi. 

Vdaka

Odesláno
V 29. 8. 2021 at 12:09, jkoch napsal:

Mozem sa opytat, kolko by taka uprava stala ? Zvazujem kupu jazdeneho kombika nizsej strednej a vo vybere je aj predFL 308 od ktorej ma najviac odradza chybajuca podpora Android Auto/CarPlay. PoFL infotainment by tu moznost uz mal mat, takze tska vymena by stala za zvazenie. Plus ten novy infotainment by mal byt aj rychlejsi. 

Vdaka

Android auto nemam ani ja a to mam T9 rv 2017, s dotykovym displejom....

• O 3 měsíce později...
Odesláno
V 30. 8. 2021 at 16:38, ChouLu napsal:

cca 500€ 

Čauko jsem čerstvy majitel 308 t9 r.v. 2018 active  přemyšlim o vyměně displeje..Nefunguje miror ..Nic jineho mě nes** jak navigace nebo spis Wase ..mam obrazovku a musim přidělavat držak na mobil ..Stupidita ..

Prosim tě zvlád by jsi přestavbu a připadna cena ?Dik za info.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...