Přejít na obsah

aaramiss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

O uživateli aaramiss

  • Datum narození 5. červenec

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ivanovice na Hané
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

399 zobrazení profilu

aaramiss's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. aaramiss

    Vstrikovac adblu

    O.k tudis kdyz je zasekly otevreny proto kouri smrat ven a mocovina je off auto vyplo (chybova hlaska ) Ted me blika adblu a rosviceny klic servis.. Otazka kdyz vymenim za novy je potreba neco pres diagnostiku upravovat ? Jarokare diky moc ..
  2. Cauko panove Mam 308 dvojku r.v. 2018 1.5 bluhdi. Jak presne funguje vstrikovac bluhdi ? Je mozne ze pres nej muze foukat z katalizatoru kour? Mel jsem ho venku a v teple vode cistil.Asi nepomohlo.(adblu teklo ven cele jsem to mel stekle az na ochrany plast podvozku) Jak funguje ?Je tam nejaky elektro magneticky ventil ,ktery se otvira a zavira pri vstriku? Diky moc za info.. :))
  3. aaramiss

    Výměna autorádia

    Konečně jsem se k tomu dostal a rozdelal jsem ho.foto přidávám. Nevíte jaké radio můžu použít aby vše bylo o.k?
  4. aaramiss

    Výměna autorádia

    Vím, že Poláci to dělají,ale zrovna tenhle ne..Třeba někdo u nás. Podívám se na netu.Diky za info.
  5. aaramiss

    Výměna autorádia

    HonzaZ jo o tom jsem také něco slyšel.Zkusim se s někým domluvit .Nedělá to někdo u nás?
  6. aaramiss

    Výměna autorádia

    Ještě musím zjistit jak to rozdělat. Video jsem viděl jen na manual já mám automat .Trošku jiný... Dám vědět jak pak dopadnu .Pokud to radio dojde vůbec:))
  7. aaramiss

    Výměna autorádia

    Kemo .Ta antena i ten displej je z výroby. Proto jsem se domníval, že to bude sedět.Mozna by to šlo jen odkodovat,ale co jsem četl ani autorizovaný servis to nezvládne.Proto jsem se domníval, že stačí jen vymena radia.Pokud nepojede vestavěná navigace neva .Hlavně ať to spojím s telefonem a hurá Wase:))) Akorát s polakama je děsna domluva:)))
  8. aaramiss

    Výměna autorádia

    Sorry píšu přes mobil a jsem tu nováček:)))
  9. aaramiss

    Výměna autorádia

    Díky moc za info ..Tohle mě nabízí Polák. Zr to bude fungovat. https://sprzedajemy.pl/peugeot-308-radio-nac-od-17r-nawigacja-dab-carplay-kalisz-2-6bea9f-nr64233137 Obrázek strechy @Péťa Děkuji
  10. aaramiss

    Výměna autorádia

    Někde tu to dělá?Jsem mohl ušetřit 400 Kč:))Ale ne díky můžeš poslat Link?
  11. aaramiss

    Výměna autorádia

    Dík za info Jemu už sem psal ,Chtěl vin auta ,ale pak už jsem se toho moc nedozvěděl.Tak nějak zkouším řešit sám... Moc info na netu není....
  12. aaramiss

    Výměna autorádia

    Udělal sem si přes CeBii výpis vybaví.Active vybava a radio neumí mirror Link. Dovoz Francie.Samo už sen opravoval mřížku větrácky.Od držáku na mobil. .
  13. aaramiss

    Výměna autorádia

    Bylo mě řečeno že vše bude fungovat .Je to nachystané z výroby. Obrazovka má funkci navigace jen nefunguje. Jen si chci ověřit informací co jsem dostal z Polska.. Stačí když mě půjde jen Waze .
  14. Cauko chci vyměnit autoradio za druhé originál, které umí screening.Moje neumí.Active vybava. Otázka stačí koupit jen radio a vše bude o.k? Otázka 2 musí to být stejná motorizace?(kvůli funkcnosti) Displej je nachystaný na origo navigaci .Ale tato funkce je zamčena rádiem asi.. Ale jde mě jen o Waze... Je dost na pikacu ,když máte takovou obrazovku a žádnou z možností navigace to neumí..
  15. Čauko jsem čerstvy majitel 308 t9 r.v. 2018 active přemyšlim o vyměně displeje..Nefunguje miror ..Nic jineho mě nes** jak navigace nebo spis Wase ..mam obrazovku a musim přidělavat držak na mobil ..Stupidita .. Prosim tě zvlád by jsi přestavbu a připadna cena ?Dik za info.
×
×
  • Vytvořit...