fezoj65 Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 Zdravim ,mam novy Peugeot 208 1.2 PureTech 100k .Vcera pri jazde mi naskocila kontrolka porucha motora,hned sa znizili otacky a vykon motora.Preco sa to stalo ,z autom jazdim mesiac. Citovat
Ajap Odesláno 3. listopad 2020 Odesláno 3. listopad 2020 Já bych tipnul, že je tam nějaká závada Teď vážně - navážu na Ozzyho - bez diagnostiky to nezjistíš, těch důvodů můžou být stovky, od počítače ti to nikdo neřekne. Zajeď s tím do servisu. Citovat
miroska Odesláno 3. listopad 2020 Odesláno 3. listopad 2020 Je škoda,že fezojuž nenapsal,jak dopadl,co diagnostika.Půl roku je dlouha doba..... Citovat
fezoj65 Odesláno 4. listopad 2020 Autor Odesláno 4. listopad 2020 Zdravim,prapacte ze som nenapisal jak to dopadlo.Narazila do auta srna .3 mesiace som cakal, kedy auto daju do poriadku.Od vtedy uz bolo tri krat na pocitaci a nijaku chybu sa im nepodarilo zistit.V poslednej dobe aspon raz za tyzden kontrolka naskoci a zopne ventilator .Musim vypnut motor az ventilator prestane chladit, nastartujem a vsetko ide jak ma. Citovat
ChouLu Odesláno 4. listopad 2020 Odesláno 4. listopad 2020 Origo diag a deník závad u 208 to tam bude určitě zaznamenané neorigo diag to neuvidí Citovat
fezoj65 Odesláno 4. listopad 2020 Autor Odesláno 4. listopad 2020 Bol som na diag v autorizovanom servise peugeot Citovat
petrgoczol Odesláno 18. listopad 2020 Odesláno 18. listopad 2020 V 4. 11. 2020 at 19:37, fezoj65 napsal: Zdravim,prapacte ze som nenapisal jak to dopadlo.Narazila do auta srna .3 mesiace som cakal, kedy auto daju do poriadku.Od vtedy uz bolo tri krat na pocitaci a nijaku chybu sa im nepodarilo zistit.V poslednej dobe aspon raz za tyzden kontrolka naskoci a zopne ventilator .Musim vypnut motor az ventilator prestane chladit, nastartujem a vsetko ide jak ma. Dobrý den. Prosím zjistil jste jaká porucha vám způsobuje tento problém? Začalo mi to dělat úplně stejně a to mám najeto cca 10000km. Děkuji za odpověď. Citovat
fezoj65 Odesláno 19. listopad 2020 Autor Odesláno 19. listopad 2020 Zdravim . Vcera som bol v servise na prehliadku,zase nijaku chybu nenasli.Veduci mi navrhol, ked to bude robit aby som priviezol auto na 3 dni k nim,ze sa spoja s Nemcami a prehraju cely system Citovat
petrgoczol Odesláno 19. listopad 2020 Odesláno 19. listopad 2020 (upraveno) Já jim auto odvezl 2dny zpět se stejnou poruchou a nyní čekám jak to vyřeší. Odkud jste a kde dáváte auto opravit, jestli se můžu zeptat. Upraveno 19. listopad 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
fezoj65 Odesláno 19. listopad 2020 Autor Odesláno 19. listopad 2020 (upraveno) Ja som celkom z vych. slovenska .Chodim do servisu peugeot Michalovce Upraveno 19. listopad 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
fezoj65 Odesláno 4. prosinec 2020 Autor Odesláno 4. prosinec 2020 Zdravim dnes som bol pre auto v servise.Teraz len dufam ze porucha sa uz nebude opakovat.Prehrali cely system od znova a ze chybna bola jedna sviecka. Citovat
petrgoczol Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 (upraveno) Já mám auto už 18 dnů v servisu. Našli mi tam vadný vstřikovač a nikde není náhradní díl... Čekají na dodání z Francie. Upraveno 4. prosinec 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 ta Francie je někde u Austrálie, že?? Citovat
petrgoczol Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 (upraveno) Taky tomu nerozumím. Upraveno 4. prosinec 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
petrgoczol Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 Centrální sklad náhradních dílů pro východní Evropu je na Slovensku a ani tam vstřikovač není... Tak čekám a čekám... Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 Tak jako rozumím tomu, že doba je celkem složitá a mnohé nefunguje, ale aby nové auto zůstalo stát z důvodu nemožnosti dodání náhradního dílu, tomu teda nerozumím. Systém je asi nějak obrácený naruby. Citovat
petrgoczol Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 Naštěstí mi dali náhradní vozidlo. Citovat
Péťa Odesláno 4. prosinec 2020 Odesláno 4. prosinec 2020 Doba je složitá, ale někde to jde. V pondělí jsem volal servis na multifunkci Ricoh. Přijel ještě ten den, zjistil nějakou neobvyklou závadu uvnitř a že teda musí díl objednat. Prý ho pošlou letecky a že ve středu doveze stroj opravený A opravdu dovezl Jenže Francouz umí jen stávkovat a demonstrovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.