Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ,mam novy  Peugeot 208 1.2 PureTech 100k .Vcera  pri jazde mi naskocila kontrolka porucha motora,hned sa znizili otacky a vykon motora.Preco sa to stalo ,z autom jazdim mesiac.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Já bych tipnul, že je tam nějaká závada:myslim

Teď vážně - navážu na Ozzyho - bez diagnostiky to nezjistíš, těch důvodů můžou být stovky, od počítače ti to nikdo neřekne. Zajeď s tím do servisu.

Odesláno

Zdravim,prapacte ze som nenapisal jak to dopadlo.Narazila do auta srna .3 mesiace som cakal, kedy auto daju do poriadku.Od vtedy uz bolo tri krat na pocitaci a nijaku chybu sa im nepodarilo zistit.V poslednej dobe aspon raz za tyzden kontrolka naskoci a zopne ventilator .Musim vypnut motor az ventilator prestane chladit, nastartujem a vsetko ide jak ma.

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 4. 11. 2020 at 19:37, fezoj65 napsal:

Zdravim,prapacte ze som nenapisal jak to dopadlo.Narazila do auta srna .3 mesiace som cakal, kedy auto daju do poriadku.Od vtedy uz bolo tri krat na pocitaci a nijaku chybu sa im nepodarilo zistit.V poslednej dobe aspon raz za tyzden kontrolka naskoci a zopne ventilator .Musim vypnut motor az ventilator prestane chladit, nastartujem a vsetko ide jak ma.

Dobrý den. Prosím zjistil jste jaká porucha vám způsobuje tento problém? Začalo mi to dělat úplně stejně a to mám najeto cca 10000km. Děkuji za odpověď. 

Odesláno

Zdravim . Vcera som bol v servise na prehliadku,zase nijaku chybu nenasli.Veduci mi navrhol, ked to bude robit aby som priviezol auto na 3 dni k nim,ze sa spoja s  Nemcami a prehraju cely system

Odesláno (upraveno)

Já jim auto odvezl 2dny zpět se stejnou poruchou a nyní čekám jak to vyřeší. Odkud jste a kde dáváte auto opravit, jestli se můžu zeptat.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Ja som celkom z vych. slovenska .Chodim do servisu peugeot Michalovce

Upraveno uživatelem Péťa
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim dnes som bol pre auto v servise.Teraz len dufam ze porucha sa  uz nebude opakovat.Prehrali cely system od znova a ze chybna bola jedna sviecka.

Odesláno (upraveno)

Já mám auto už 18 dnů v servisu. Našli mi tam vadný vstřikovač a nikde není náhradní díl... Čekají na dodání z Francie. 

Upraveno uživatelem Péťa
Guest Petr 3008
Odesláno

Tak jako rozumím tomu, že doba je celkem složitá a mnohé nefunguje, ale aby nové auto zůstalo stát z důvodu nemožnosti dodání náhradního dílu, tomu teda nerozumím. Systém je asi nějak obrácený naruby.

Odesláno

Doba je složitá, ale někde to jde. V pondělí jsem volal servis na multifunkci Ricoh. Přijel ještě ten den, zjistil nějakou neobvyklou závadu uvnitř a že teda musí díl objednat. Prý ho pošlou letecky a že ve středu doveze stroj opravený 😮 A opravdu dovezl :super Jenže Francouz umí jen stávkovat a demonstrovat :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...