LKancir Odesláno 7. duben 2020 Odesláno 7. duben 2020 Dobrý deň, menil som klinový remeň na peugeot 206 mám tam automatický napinak, no po nahodeni noveho remena a pusteni napinaka sa remen nenapol a vysel. Mal by sa napnúť sam alebo treba napínaku pomocť a zatlačiť ho smerom k sebe aby sa napla pružina? Ako zistím či je dobre napnutý remeň, prípadne či nie je až velmi napnuty? Prikladám obrázok napinaku ktory mam. Vdaka za rady. Citovat
LKancir Odesláno 7. duben 2020 Autor Odesláno 7. duben 2020 áno kupoval som ho podľa stareho remena a sedel aj podla vin Citovat
mmartinkovic Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 Klinovy remeň bol naposledy hádam v skodovkach. Toto je drazkovy. Ako si povolil ten automaticky napinak? Je na to prípravok, alebo 4hran do S tvaru, Malo by to byť len tak tak, napnutie temena by malo byť 1,5 x násobok hrúbky remena. Citovat
jarokare Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 Zkus ten řemen natáhnout podle prvního obrázku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.