Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Jaké letní pneu volit pro Peugeot Traveller 2.0/180/EAT8 s GripControl? A pokud jezdit v zimě i v létě na jiných sadách, jaké alu disky doporučujete? Máte nějakou ověřenou značku? Nebo originál Peugeot?

Aktuálně mám z výroby obuto zimní Michelin 215/60R17C.

Odesláno (upraveno)

Čau pokud máš gripcontrol tak bys mel k tomu mí celoroční pneu , můj táta má novou 3008 a ten GripControl chtěl a dostal k tomu celoroční kola v ceně toho baličku.

Upraveno uživatelem kemo
Odesláno

Kazde seriozne celorocne pneu musia mat oznacenie 3PMSF (hory s vlockou), aby sa dali pouzit aj v zime. Cize ci je guma zimna alebo celorocna zistis na stranke vyrobcu pneu.

A pozor do buducna pre vsetkych co budu kupovat celorocne gumy - oznacenie M+S sa uz neakceptuje vsade ako pneu pouzitelne v zime. V Nemecku uz plati, ze ak pneu ma len oznacenie M+S a nema symbol 3PMSF (hory s vlockou), tak uz sa nepovazuje za schvalenu pre pouzitie v zime. Este je tam prechodne obdobie pre M+S pneu vyrobene do konca roku 2017, tie sa este daju dojazdit ako zimne do zimy 2023/24, ale potom uz nie. Cize pozor na to, co kupujete.

Odesláno

tie micheline co tam mas od vyroby, mam aj ja (teda ak su to agilis alpine). v peugeote sice tvrdia ze su to celorocne (dodavane standardne s grip controlom) v micheline ale tvrdia, ze su cisto zimne a neodporucali mi jazdit na nich v lete. to iste mi potvrdili v predajniach s pneumatikami. kupil som si teda aj letne. s tymi micheline som nemal problem ani na snehu, na lyzovacke, zatial bez retazi. ale na leto to prezuvam. a nespomeniem si ake to mam, ale bolo nutne prave kv gripcontrolu dodrzat rozmer 215/60R17C, s tym, ze ide o dodavkove - spevnene pneumatiky. kedze som auto kupoval koncom leta, uz vyber skladovych letnych pneu bol maly, cize napr continental uz neboli. myslim, ze mam nokian. kuknem to neskor a su fit, hlucnost vyrazne nizsia ako pri tych micheline.

Odesláno

A přezouváš jen pneumatiky nebo jsi koupil i nové disky? Rozhlížím se po nějakých alu discích, ale trochu mě děsí, že řada "neoriginálních" disků má problémy s kvalitou a životností. Originál alu disky jsou k dispozici snad jen jeden typ a cena není zrovna lidová. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...