palec17 Odesláno 29. leden 2020 Odesláno 29. leden 2020 Ahojte, dúfam že som neprehliadol takúto tému ale nič takéto som tu nenašiel. Ide o to že mám v P407 RT3 , no zobrazuje mi na displeji pri štarte logo citroenu a obraz mám veľmi zle viditeľný. Tak som panel s rádiom rozobral a zistil som že je tam displej "dobastlený" z nejakého citroena. Je osadený opačne aby nebol obraz hore nohami. Dosť mi to liezlo na nervy tak som zháňal obrazovky zo 407mičiek no bud boli už predané ale chceli ľudia za to neskutočné peniaze, zohnal som si displej z P607,zapojil ho no aj ten mám hore nohami. Dá sa nejako preprogramovať tento displej aby otočil obraz o 180° ??? Viem že som už nahrával do toho staršieho slovenčinu tak že či náhodou sa nejako takto nedá aj obraz otočiť. číslo displeja z P607 : 9663322280 Citovat
Agrafik Odesláno 29. leden 2020 Odesláno 29. leden 2020 (upraveno) Tady. Upraveno 29. leden 2020 uživatelem Agrafik Citovat
palec17 Odesláno 29. leden 2020 Autor Odesláno 29. leden 2020 Agrafik ďakujem :) prosím o zmazanie mojej témy .... idem študovať ten francúzsky návod Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.