LubošK Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Tak konečně mám možnost si postěžovat na ABA Asistance, Global Asistance a všechny ty zmetky včetně Zelené vlny ČRo, co matou řidiče. To jsem si takhle v neděli 19. února plánoval svůj program na pondělí 20.2.: Zajet do Mohelnice, pak do Prahy, poté se (asi tak ve 20:00) doplížit domů... Jenže: Přes Hradec/Svitavy hlásili furt samé nehody a uzavírky, tak jsem si říkal, že si vyberu tu nejjistější (by? nejdelší) cestu po dálnici přes Brno a Olomouc s tím, že až budu u sjezdu na Havlíčkův Brod, rozhodnu se podle aktuální situace. Přivstal jsem si, vyjel včas - a ještě v Praze zachytil hlášení o nehodě na 186 km. Nu což - jel jsem dále po D1 na Brno a čekal, co bude - že to přinejhorším vezmu přes Humpolec a Vysočinu na Hlinsko, Svitavy etc. Jenže před Humpolcem na "Zelené vlně" hlásili, že na 186km je už jeden (odstavný) pruh průjezdný, ale že raději doporučují sjet na 182km na Popůvky... Tak jsem jel dál. Už když jsem přejel sjezd na Kuřim, překvapilo mě, že se tam začíná tvořit kolona (vždy? na Zelené vlně povídali něco o 2km koloně před 186tým). Až když jsem tedy po půlhodině dojel ke sjezdu na Brno - Popůvky, viděl jsem, že NEJENŽE NENÍ ODSTAVNÝ PRUH DÁLNICE PRÚJEZDNÝ, ale že je celá dálnice uzavřena!!! V koloně TIRáků na "staré cestě" jsem tedy zavolal na ABA-assistance, co to tam už asi tak hodinu melou za nesmysly. Bylo mi řečeno, že děkují za hlášení, ale že ONI se řídí tím, co jim nahlásí Policie ČR. Tak jsem zavolal na nové číslo "Zelené vlny" ČR (až poté jsem pochopil, že mezitím změnili partnera z ABA na Global Assistance) - a tam mi řekli totéž. A od té chvíle nejsem Zeleným Andělem (leda že bych byl zelený po nějaké spářce - ale to už nebudu za volantem anděl, ale spíše mrtvola). Neb ještě asi tak hodinu poté, když už jsem na vymrzlé dálnici do Olomouce ždímal z Pažoutka jeho první rychlostní rekordy, ti pipini hlásili, že "už je na 186km průjezdný odstavný pruh a že i přesto "doporučují" sjet na 182km... etc. Máte podobné zkušenosti? Citovat
P607Olda Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Dálnice je moc zranitelná na zácpy. Ty nejezdíš přes Suchý Vrch???:D:D Tam aby ses spíš bál samoty:D:D:D Ale vážně - Praha - Mohelnice je jistější přes Hradec, Litomyšl, a když je zácpa tak to podle mapy objet někde vesnicemi:aut Citovat
Bohumil Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Nejlepší info o dopravní situaci jsou na \"CíBíčku\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.