cvrlo Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 Zdravím, už druhý krát sa mi stalo, že pri mraze (cca -6) mi pri prvom stlačení tlačítka start odomklo volant, naťahalo čerpadlo ale nezačalo štartovať. Pri druhom stlačení naskočí bez problémov. Stretol sa s tým niekto? Minulý rok mi to v zime nerobilo. Citovat
cvrlo Odesláno 6. leden 2020 Autor Odesláno 6. leden 2020 ahoj, no, štartovať začne až po ukončení žhavenia , skôr nie, je to automatika Citovat
HonzaZ Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 Ano, je to automatika. Ptal jsem se, zda jsi počkal než ta automatika po nažhavení začne startovat, nebo jsi hned podruhé stlačil tlačítko startování? Citovat
Davidak79 Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 já z toho co píše chápu , že se to chová jakoby nešlápl na brzdu . Problém v brzdovém spínači ? Citovat
cvrlo Odesláno 6. leden 2020 Autor Odesláno 6. leden 2020 tlačítko som stlačil, až keď zhaslo žhavenie a nič sa nedialo, to brzdový spínač ma tiež napadol, len si neviem spomenúť, či sa pri stlačení tlačidla start bez stlačenia brzdy aktivuje aj palivové čerpadlo, ktoré som pri tom počul Citovat
Davidak79 Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 (upraveno) já myslím že jo , protože by to potom i zbytečně žhavilo. Já takhle startuju pořád , první start bez brzdy a až se "uklidní" ručičky , pak teprve brzda a druhé start. Na přechozím autě mi v zimě občas blbnul spínač spojky . Upraveno 6. leden 2020 uživatelem Davidak79 Citovat
AnotherOne Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 (upraveno) před 16 minutami, cvrlo napsal: tlačítko som stlačil, až keď zhaslo žhavenie Žhaví to predsa až po stlačení tlačidla nie? Stlačím tlačidlo, naskočí palubka, začne žhaviť, a až dožhaví sám štartuje. Máš to inak? Upraveno 6. leden 2020 uživatelem AnotherOne Citovat
cvrlo Odesláno 6. leden 2020 Autor Odesláno 6. leden 2020 mne to robí, keď mrzne, keď dlhšie stojím (1 deň) ale nemyslím, že pri druhom stlačení šliapem na brzdu silnejšie ale rovnako ako vždy Citovat
Davidak79 Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 @AnotherOne přesně tak to funguje , ale pokud mu nesepne spínač brzdy , naběhne palubka dožhaví a dál nic . Citovat
AnotherOne Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 Môže to byť slabou batériou. Keď je auto v economy režime naštartuje až po druhom stlačení štartu. Pri prvom stlačení sa preberie z economy režimu a až pri druhom štartuje. Citovat
cvrlo Odesláno 6. leden 2020 Autor Odesláno 6. leden 2020 před 1 minutou, AnotherOne napsal: Žhaví to predsa až po stlačení tlačidla nie? Stlačím tlačidlo, naskočí palubka, začne žhaviť, a až dožhaví sám štartuje. Máš to inak? tak mi to robí, keď moc nemrzne alebo keď dlhšie nestojím. Pred rokom som s tým problém nemal ani pri silných mrazoch. Pri druhom stlačení štart bez problémov Citovat
cvrlo Odesláno 6. leden 2020 Autor Odesláno 6. leden 2020 Právě teď, AnotherOne napsal: Môže to byť slabou batériou. Keď je auto v economy režime naštartuje až po druhom stlačení štartu. Pri prvom stlačení sa preberie z economy režimu a až pri druhom štartuje. batériu mám novú, origo exide, nedávno dobíjaná Citovat
AnotherOne Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 (upraveno) před 12 hodinami, Davidak79 napsal: @AnotherOne přesně tak to funguje , ale pokud mu nesepne spínač brzdy , naběhne palubka dožhaví a dál nic . Brzdovým spínačom to asi nebude, tak sa mi zdá, že pri stlačení brzdy bez štartu auto nežhaví len sa zapne palubka, ale môžem sa mýliť. Edit: skúšal som to, žhaví aj bez stlačenia brzdy. Upraveno 7. leden 2020 uživatelem AnotherOne Citovat
cvrlo Odesláno 6. leden 2020 Autor Odesláno 6. leden 2020 myslím, že žhaví, videl som tu na fóre video zo sekcie "štartovanie v mraze" alebo tak nejako Citovat
Davidak79 Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 žhaví , teď v "zimě" kdy to trvá trochu dýl se akorát uklidní budíky , poté šlapu na brzdu a pak startuju Citovat
cvrlo Odesláno 6. leden 2020 Autor Odesláno 6. leden 2020 no neviem, skúsim odsledovať silu, akou stlačím pedál pri štarte ale nezdá sa mi to, že by to bolo ono Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.