Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AdBlue je jen jedno.Doplnoval jsem u benzinky ze stojanu a šlo to pěkně blbě.Pořád mě ta pistol vypínala,možná jsem udělal nějakou technologickou chybu.

Odesláno (upraveno)

2008-ka to má dost nešťastně řešeno doplňování  kapaliny v kufru a hrozí znečištění při tankování. Možná bude lepší natankovat do čistého plastového kanystru a doma potom opatrně přelít nebo koupit originál kanystr a za ten si ale připlatit.

Upraveno uživatelem Marianos
Odesláno

no ono to AdBlue vydrží cca 20 000 km tak že zas takové problém to není.Ale jak píšu možná sem někde udělal chybu,příště na to musím lepši mrknout.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tankoval jsem do svého 20 litrového kanystru a pistole vypínala každou chvilku. Tak jsem myslel, že je vadná, ale když čtu předchozí, tak je to asi vlastnost stojanů s AdBlue, aby se nepřeplnila a nepřetekla nádrž. Bylo to na Tank Ono Praha -Štěrboholy.

Odesláno

@ladak pištoľ na Adblue u pumpy pri tankovaní do kanystru ti vypinala preto, lebo vo vnútri ma čosi jak klapku či ventil a to otvorí jedine magnet. Preto tie nadrže na Adblue u kamiónov a autách majú v nádrži hneď u hrdla vo vnútri magnet. Poprípade keď máš magnet z mikrovlnky či reprakov atď tak stačí ho priložiť na koniec pištole a potečie plným prúdom i do kanystru. Viem o čom hovorím. Jazdím kamiónom. 

Odesláno

A pokiaľ pri tankovaní do auta priamo zo stojanu aj tak blbne pištoľ stačí ju trošku vytiahnuť a štelovať pozíciu prípadne otočiť aby chytil magnet. Občas ani to nepomáha lebo pri plnom stlačení pištole to furt cvaka. Tak len potom zľahka citom stlačiť asi pol milimetra to uvidíš na stojane keď bude tiecť po deci a ono už potom potečie aj rýchlejšie adblue. Občas sú tie pištole vycvakané a pumpy sa o to nestarajú. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...