Petr 406 red Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Petr 406 red Beník je nádhernej, užasnej :super Já ho chci taky Neváhej a taky si kup :D. Rozhodně budeš mít o zábavu postaráno. No ještě nad tím popřemýšlim. Nevim jestli bych měl na něj čas. Není problém ho nechat přes den běhat po bytě, akorát schovat dráty od PC a podobně. Ale Beníka ani ty dráty zatím nezajímají, prostě jen tak skáče všechno očichá, všude se musí podívat, málem mi spadl do koše :D :D. Ale věnovat se mu taky musí, ale nemusíš ho venčit a nevyžaduje pozornost 24 hod. denně. Tak to je dobry. Jen bych ho nemohl pustit k našemu Bárnymu ( pejskovi ) Citovat
Aluška Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Crack Ještě mě napadlo,nebyl by lepší dřevěnej baráček?aby měl co kousat a nedal se do nábytku:D:P Zatím to nechám takhle, zatím nemá potřebu něco okusovat, okusuje akorát takovou tu kostku pro hlodavce, co jsem mu tam dala. Pak uvidíme. Citovat
Marda106 Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 jeeee to je nadhernej kralicek takovyho si koupim taky az budu velikej ten by se mi libil prdolka malickej:super:super:super:super Citovat
Crack Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Crack Ještě mě napadlo,nebyl by lepší dřevěnej baráček?aby měl co kousat a nedal se do nábytku:D:P Zatím to nechám takhle, zatím nemá potřebu něco okusovat, okusuje akorát takovou tu kostku pro hlodavce, co jsem mu tam dala. Pak uvidíme. jo já když sem přivez domu činčilu,tak byla taky hodná,ale pak když se postupně rozkoukala;) Citovat
Aluška Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Crack Ještě mě napadlo,nebyl by lepší dřevěnej baráček?aby měl co kousat a nedal se do nábytku:D:P Zatím to nechám takhle, zatím nemá potřebu něco okusovat, okusuje akorát takovou tu kostku pro hlodavce, co jsem mu tam dala. Pak uvidíme. jo já když sem přivez domu činčilu,tak byla taky hodná,ale pak když se postupně rozkoukala;) Já si taky myslím, že se rozkouká, tak pak uvidíme . Citovat
Crack Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Crack Ještě mě napadlo,nebyl by lepší dřevěnej baráček?aby měl co kousat a nedal se do nábytku:D:P Zatím to nechám takhle, zatím nemá potřebu něco okusovat, okusuje akorát takovou tu kostku pro hlodavce, co jsem mu tam dala. Pak uvidíme. jo já když sem přivez domu činčilu,tak byla taky hodná,ale pak když se postupně rozkoukala;) Já si taky myslím, že se rozkouká, tak pak uvidíme . třeba ted zrovna tady lítá a když se do něčeho začtu,tak za mnou žere palmu:grr...jenže ji odženu a za minutu je zpět:myslim Citovat
aka Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Alusko, Benik je naprosto uzasnej, blahopreju ke sqele koupi:super:super No a k tloustnuti....nektery kralici maj strasne radi cokoladu, jenze pak sou jak koule!!!, tak neprehanet:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Krásnej králíček.......ona všechna mláďata jsou pěkná, tak snad mu to vydrží. Citovat
Aluška Odesláno 14. březen 2006 Autor Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: aka Alusko, Benik je naprosto uzasnej, blahopreju ke sqele koupi:super:super No a k tloustnuti....nektery kralici maj strasne radi cokoladu, jenze pak sou jak koule!!!, tak neprehanet:D:D Děkuji za pochvalu. Nebudu mu raději vůbec žádnou čokoládu dávat, nechci mít z něho vepříka :D . Prostě dostane jen to, co každý králík: seno, vodu , zeleninu a občas nějaké pamlsky v podobě nějakých granulí. Citovat
Netopýrka Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 jeee, Aluško, moc pěkný králíček...tak a? ti dělá samou radost Citovat
Tommy306 Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 trochu mi připomíná jednoho kolegu z práce...taky takovej rezavej:D:D:D Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Tommy306 trochu mi připomíná jednoho kolegu z práce...taky takovej rezavej:D:D:D A taky mu říkáte lvíčku? Citovat
Tommy306 Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 ne, říkáme mu Aleši:D...akorát má kratší sestřih a menší ušiska:aut Citovat
aka Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: aka Alusko, Benik je naprosto uzasnej, blahopreju ke sqele koupi:super:super No a k tloustnuti....nektery kralici maj strasne radi cokoladu, jenze pak sou jak koule!!!, tak neprehanet:D:D Děkuji za pochvalu. Nebudu mu raději vůbec žádnou čokoládu dávat, nechci mít z něho vepříka :D . Prostě dostane jen to, co každý králík: seno, vodu , zeleninu a občas nějaké pamlsky v podobě nějakých granulí. No ten nas mel dycky zrni i zeleniny kolik se mu zachtelo a stejne z nej koule nebyla porad nechapu jakto:myslim:myslim nejvic casu stejne travil s kusem tvrdyho chleba.....:papa Citovat
Aluška Odesláno 15. březen 2006 Autor Odesláno 15. březen 2006 Původně zaslal: Tommy306 trochu mi připomíná jednoho kolegu z práce...taky takovej rezavej:D:D:D Ale Beník není rezavý . On je béžový :D . Citovat
Béďa Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 mocky pěknej králíček, ta poslední fotka je super :super Citovat
Aluška Odesláno 21. březen 2006 Autor Odesláno 21. březen 2006 Beník už se celkem ochočil, běhá za mnou jak pejsek, musím se pořád koukat pod nohy, abych ho nezašlápla . Ale bohužel pořád nechce pochopit, že má v kleci záchodek, na který by měl chodit, takže to dopadá tak, že jedině záchodek je pořád čistý, ale všude jinde v kleci neee . Tak už nevím, jak mu to mám vysvětlit, dělá to přesně naopak. Ale jinak je hodnoučkej . Citovat
oni Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 vim ze je to kralicek a ne pes,ale meli jsme ten samej problem,nechavali jsme noviny tam kam se vycurala a pak ty noviny pomalu strkali na misto kam jsme chteli my!!trvalo to tri tydny a uz nam chodi jen na noviny!!daj se kopit i ruzny pachovy napadobeniny moci aby si to zvire myslelo ze uz tam bylo!!u nas to fungovalo,ale je to pes a ne kralicek,ale zkusit to muzes!! Citovat
Aluška Odesláno 21. březen 2006 Autor Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: oni vim ze je to kralicek a ne pes,ale meli jsme ten samej problem,nechavali jsme noviny tam kam se vycurala a pak ty noviny pomalu strkali na misto kam jsme chteli my!!trvalo to tri tydny a uz nam chodi jen na noviny!!daj se kopit i ruzny pachovy napadobeniny moci aby si to zvire myslelo ze uz tam bylo!!u nas to fungovalo,ale je to pes a ne kralicek,ale zkusit to muzes!! Děkuji za nápad, zkusím to, třeba ho to trkne, ale je to beran, tak nevím . Ušetřil by mi spoustu práce, kdyby chodil jen na záchodek a bylo by to i pro jeho dobro, měl by krásně čisto v kleci pořád. Citovat
oni Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 no myslis ze se da kralicek stejne vykarat jako pes??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.