Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: Petr 406 red

Původně zaslal: Petr 406 red

Beník je nádhernej, užasnej :super :super :super Já ho chci taky :super

Neváhej a taky si kup :D :D. Rozhodně budeš mít o zábavu postaráno.

No ještě nad tím popřemýšlim. Nevim jestli bych měl na něj čas.

Není problém ho nechat přes den běhat po bytě, akorát schovat dráty od PC a podobně. Ale Beníka ani ty dráty zatím nezajímají, prostě jen tak skáče všechno očichá, všude se musí podívat, málem mi spadl do koše :D :D :D :D.

Ale věnovat se mu taky musí, ale nemusíš ho venčit a nevyžaduje pozornost 24 hod. denně.

Tak to je dobry. Jen bych ho nemohl pustit k našemu Bárnymu ( pejskovi )

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Ještě mě napadlo,nebyl by lepší dřevěnej baráček?aby měl co kousat a nedal se do nábytku:D:P

Zatím to nechám takhle, zatím nemá potřebu něco okusovat, okusuje akorát takovou tu kostku pro hlodavce, co jsem mu tam dala. Pak uvidíme.

Odesláno

Ještě mě napadlo,nebyl by lepší dřevěnej baráček?aby měl co kousat a nedal se do nábytku:D:P

Zatím to nechám takhle, zatím nemá potřebu něco okusovat, okusuje akorát takovou tu kostku pro hlodavce, co jsem mu tam dala. Pak uvidíme.

jo já když sem přivez domu činčilu,tak byla taky hodná,ale pak když se postupně rozkoukala;)
Odesláno

jo já když sem přivez domu činčilu,tak byla taky hodná,ale pak když se postupně rozkoukala;)

Já si taky myslím, že se rozkouká, tak pak uvidíme :mrk .

Odesláno

Já si taky myslím, že se rozkouká, tak pak uvidíme :mrk .

třeba ted zrovna tady lítá a když se do něčeho začtu,tak za mnou žere palmu:grr...jenže ji odženu a za minutu je zpět:myslim
Odesláno

Alusko, Benik je naprosto uzasnej, blahopreju ke sqele koupi:super:super

No a k tloustnuti....nektery kralici maj strasne radi cokoladu, jenze pak sou jak koule!!!, tak neprehanet:D:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

No a k tloustnuti....nektery kralici maj strasne radi cokoladu, jenze pak sou jak koule!!!, tak neprehanet:D:D

Děkuji za pochvalu. Nebudu mu raději vůbec žádnou čokoládu dávat, nechci mít z něho vepříka :D :D . Prostě dostane jen to, co každý králík: seno, vodu , zeleninu a občas nějaké pamlsky v podobě nějakých granulí.

Odesláno

Původně zaslal: aka

Děkuji za pochvalu. Nebudu mu raději vůbec žádnou čokoládu dávat, nechci mít z něho vepříka :D :D . Prostě dostane jen to, co každý králík: seno, vodu , zeleninu a občas nějaké pamlsky v podobě nějakých granulí.

No ten nas mel dycky zrni i zeleniny kolik se mu zachtelo a stejne z nej koule nebyla porad nechapu jakto:myslim:myslim nejvic casu stejne travil s kusem tvrdyho chleba.....:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

trochu mi připomíná jednoho kolegu z práce...taky takovej rezavej:D:D:D

Ale Beník není rezavý :myslim . On je béžový :D :D .

Odesláno

Beník už se celkem ochočil, běhá za mnou jak pejsek, musím se pořád koukat pod nohy, abych ho nezašlápla :) . Ale bohužel pořád nechce pochopit, že má v kleci záchodek, na který by měl chodit, takže to dopadá tak, že jedině záchodek je pořád čistý, ale všude jinde v kleci neee :( . Tak už nevím, jak mu to mám vysvětlit, dělá to přesně naopak. Ale jinak je hodnoučkej ;) .

Odesláno

vim ze je to kralicek a ne pes,ale meli jsme ten samej problem,nechavali jsme noviny tam kam se vycurala a pak ty noviny pomalu strkali na misto kam jsme chteli my!!trvalo to tri tydny a uz nam chodi jen na noviny!!daj se kopit i ruzny pachovy napadobeniny moci aby si to zvire myslelo ze uz tam bylo!!u nas to fungovalo,ale je to pes a ne kralicek,ale zkusit to muzes!!

Odesláno
Původně zaslal: oni

vim ze je to kralicek a ne pes,ale meli jsme ten samej problem,nechavali jsme noviny tam kam se vycurala a pak ty noviny pomalu strkali na misto kam jsme chteli my!!trvalo to tri tydny a uz nam chodi jen na noviny!!daj se kopit i ruzny pachovy napadobeniny moci aby si to zvire myslelo ze uz tam bylo!!u nas to fungovalo,ale je to pes a ne kralicek,ale zkusit to muzes!!

Děkuji za nápad, zkusím to, třeba ho to trkne, ale je to beran, tak nevím :myslim . Ušetřil by mi spoustu práce, kdyby chodil jen na záchodek a bylo by to i pro jeho dobro, měl by krásně čisto v kleci pořád.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...