JanPopi206 Odesláno 22. listopad 2019 Odesláno 22. listopad 2019 Zdravím pažouťáci potřebuji poradit mám Peugeot 206 1.4i a chci dát dopředu angel eyes jen nevím jestli a popřípadě jakou redukci potřebuji V příloze jaké světla mám a jaké budu davat Citovat
JanPopi206 Odesláno 22. listopad 2019 Autor Odesláno 22. listopad 2019 Obrysová a blinkr by měl být v pohodě jen nevím ty potkávací Citovat
Háček Odesláno 22. listopad 2019 Odesláno 22. listopad 2019 Pokud tam máš ty origo čirý , ty mají žárovky H7 a H1 (Potkávací a Dálkový) , a podle těch fotek starejch světel (asi nějakej bazar) pokud to jsou ty tuningový tak je na nich konektor na H4 (dálková potkávací v jedný žárovce) nevim jak to vypadá vevnitř ale předpokládám že tam budou klasika dvě žarovky , takže teoreticky by ti to tam mělo jít, tohle co z toho trčí vypada jak redukce na h4. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. listopad 2019 Odesláno 22. listopad 2019 Nemusi se pri prechodu z H4 na H7+H1 predelavat packa na sviceni ?? Nebo to je uz reseny tou prechodkou co trci ze svetla ? Citovat
ChouLu Odesláno 23. listopad 2019 Odesláno 23. listopad 2019 @Havlicek.Lukas některá světla mají na prasáka relátko a tím zatěžuješ větev tlumených světel vč. pojistek... Ofiko postup u nemuxu je upravit nebo vyměnit páčku a u muxu nastavit na diag Havlicek.Lukas ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. listopad 2019 Odesláno 23. listopad 2019 takhle nejak sem si to myslel Citovat
JanPopi206 Odesláno 26. listopad 2019 Autor Odesláno 26. listopad 2019 V 22. 11. 2019 at 15:52, Háček napsal: Pokud tam máš ty origo čirý , ty mají žárovky H7 a H1 (Potkávací a Dálkový) , a podle těch fotek starejch světel (asi nějakej bazar) pokud to jsou ty tuningový tak je na nich konektor na H4 (dálková potkávací v jedný žárovce) nevim jak to vypadá vevnitř ale předpokládám že tam budou klasika dvě žarovky , takže teoreticky by ti to tam mělo jít, tohle co z toho trčí vypada jak redukce na h4. Mám tam origo H7 dálkový a H7 potkávací A tady jsou H1 a H1 tak jestli je nějaká redukce Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. listopad 2019 Odesláno 26. listopad 2019 (upraveno) k cemu redukce ? zapojis kabely a svitis nebo tam chces davat i ty zarovky ?? a redukce na zarovky pokud myslis kabelaz to ti nikdo neporadi protoze kazdy vyrobce tuningovych svetel to muze mit zapojeny jinac chce to vzit merak a promerit - nebo proste zapojit a zjistit jak se to chova Upraveno 26. listopad 2019 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Háček Odesláno 28. listopad 2019 Odesláno 28. listopad 2019 Jak píše Lukáš, zapojis a uvidis. Ale podle mě jsou ty světla ted aktualne pro verzi h4, podle konektoru co z toho trčí.. Ale myslim si že dontoho pujsou origo zarovky co ted mas v aute.. Jako pokud to nezkusíš tak to nepoznas.. A i mě se to blbě rádi když to nemam na živo v ruce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.