Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň prajem...chcel by som poprosiť kompetentné osoby či by mi vedeli zistiť podľa vin výbavu vozidla :)  ..lebo ani neviem či to má fap alebo nie..na stk hovorili že nemá - kontrolku na paneli tak fap-ko nemá...a keď pozerám na motor tak myslím že má..neviem teda ani aký olej tým pádom dávať.

Vin: VF36E9HZC21211289

Ďakujem veľmi pekne a heský deň želám :papa

Odesláno

Dobrý deň prajem...chcel by som poprosiť kompetentné osoby či by mi vedeli zistiť podľa vin výbavu vozidla :)  ..lebo ani neviem či to má fap alebo nie..na stk hovorili že nemá - kontrolku na paneli tak fap-ko nemá...a keď pozerám na motor tak myslím že má..neviem teda ani aký olej tým pádom dávať.

Vin: VF36E9HZC21211289

Ďakujem veľmi pekne a heský deň želám :papa

mirdos.pdf

Odesláno

Ahoj, mohl bych někoho z Vás poprosit o výpis výbavy mé 407 ? VIN: VF36D9HZC21704671. Předem díky.

Odesláno

zdravičko, mohl bych poprosit o zjištěni informaci o VF38BLFYT80645641

potrebuju to nejak lepe pochopit pač dnes sem měnil žarovky v Tacho a sviti mi tam airbag ted :X ve volantu by mel byt. ale nikdy nesvitil.

Odesláno

Zdravím, ospravedlňujem sa za spamovanie, ale chcel by som sa spýtať či mi niekto vie zistiť historiu a VÝBAVU vozidla podľa VIN.   VIN- VF32AHFXF44704521

Ak už tu taká téma je, tak som ju nenašiel, len pri iných modeloch.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...