Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar panove, prestaly mi jit na aute parkovaci senzory. Pise mi to chybu, pocitam ze je to vadny jeden senzor, uz jsem mel, ale je to dlouho. 

Jak se dostat nejlepe k parkovacim senzorum uprostred? Ty bocni jsou v te vyndavaci krytce.

Mam na aute senzory s tim splostelym vnitrkem a nahradni mam s kulatym vnitrkem, je to kompatibilni? Diky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar, nevím jak je to u Peugeota, ale u Phedry se sundá ten plastovej nášlap co je na nárazníku.

A teď můj problém, diag. PP2000 mi napsala : Asistent parkování   1. přechodná závada- chyba reprodutoru- vadný kontakt nebo zkrat na kostru, 2. trvalá závada- vnitřní pravý senzor, senzor jsem vyměnil. Ale při couvání nepípe asistent, i když při zařazení zpátečky jen krátce pípne (před výměnou senzoru dlouhé píputí) a při testu reproduktoru diagnostikou asi 4x pípne a v grafickém testu vstupních členů mi při couvání k překážce ukazuje, jak ubývají centimetry u všech senzorů. Nevíte na co kouknout. Dík

Odesláno

Mě park asistent vydával dlouhý tón od začátku, co jsem auto koupil. Jednou jsem se hecnul, že to musím zprovoznit. Sehnal jsou nový senzory, vyměnil - nepomohlo. Výměna jednotky park. asistenta - nepomohlo - stále stejné - dlouhý tón. Nakonec jsem sundal zadní nárazník, vypreparoval kabel od senzorů a každý vodič otestoval. Kabelový svazek byl na 3 místech úplně prohnilý. Vodiče jsem sletoval, zaizoloval, otestoval funkčnost. Namontoval a už 2 roky funkční bez problémů. 

Odesláno (upraveno)

Mam pocit ze mam stejny problem... jedno jde, jednou ne...

Akorat ja nemam dlouhy ton, ale hazi mi to chybu, stejne jako kdyz jsem mel KO senzor...

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno

Mel sem to same nekdy to slo a nekdy dlouze zapiskal a nesel.

Nakonec sem pri kaficku a cigarku vzpominal od kdy to zacalo blbnout.

Pak sem si vzpomnel ze mne menili soudruzi cunata vBestdrive zadni tlumic - mrknul sem se pod auto a co nevidim, ti patlalove mne prosekli ele kabel a kdyz se dotknul kostry zavada byla na svete. Zaizolovano paskou a od te doby to maka jak ma.

Odesláno

Ja som riesil senzor tiez, jeho nasadenie je najleosie zvnutra narazniku, treba lahnut pod auto a vycvaknut ho. Este lepsie je dat auto na zdvihak a tak je to pohodlnejsie. Daj radsej rovnake ako tam mas, aj ja som kupoval na dva krat a funkcne bol lepsi rovnaky ako je, ten iny raz siel, raz nie. Ja som kupoval na ebay a ide doteraz😁! Odporucam ale auto na zdvihak bude to pohodlnejsie a zvnutra to lepsie vycvaknes a nepoakodis vonkajsi plast ako ja... Ak nebudes nieco vediet, napis a pomozem ak budem vediet. Drzim palec a pevne nervy hlavne vdaka tomu pristupu! 

• O 3 roky později...
Odesláno

Ahoj,

mám na autě přední i zadní senzory. Přední zlobí (jako by stále byla překážka) a rád bych je tedy vyřadil z provozu (ale zadní zachoval v chodu). Je možné to např na diagnostice udělat? Díky.

Odesláno

Ahoj , nelze , pokud je vyřadíš z provozu , tak všechny . Spíš bych zkusil sundat plastovej držák SPZ , kolikrát je zbytečně velkej nebo blbě namontovanej a senzory ho vidí ...

Odesláno (upraveno)

Preco ich neskusis vymenit? Ked ich vynontujes, je a nich seriove cislo. Mne sa podla toho cisla podarilo zohnat na ebay-i original, predajca bol z francuzska, vymenil som a vsetko bolo ok a nestalo to ani tak vela. Ked ich tam mas bolo by skoda myslim ich nespojazdnit. Aj ja by som ich chcel vpredu ale nemam😉...

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna divná citace
Odesláno (upraveno)

Dával jsem to do servisu, tam diagnostika hlásila zkrat na zadním levém (přestože do hlášky závady parkovacích senzorů a jejich odpojení sw auta to házelo ,,duchy" na levém předku). Nový senzor, montáž plus demontáž plus lakování vyšlo na cca 3,5 tis. Po měsíci stejná závada znova. Jsem přesvědčený, že to nedělají zadní, ale přední, a spíš než na závadu samotného senzoru to vidím na kabeláž. Kdyby šlo diagnostikou přední odpojit, alespoň by se ukázalo, zda to je předkem nebo zadkem (který by v případě možnosti vypnout jen přední fungoval normálně).

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno
před 22 hodinami, jarokare napsal:

Ahoj , nelze , pokud je vyřadíš z provozu , tak všechny . Spíš bych zkusil sundat plastovej držák SPZ , kolikrát je zbytečně velkej nebo blbě namontovanej a senzory ho vidí ...

Ahoj, díky, tak holt servis :-/.

Držák zkontroluji, ale myslím, že se oproti stavu před závadou nehnul. Ale kouknu, dík!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...