Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

vlastnim 405 1.6i r.v. 92 (stary model) a sehnal jsem 405 1.6i r.v. 93 (novy model, s ABS, servo, v elektrice) s nemeckym TP, oba dva jsou sedany.

Je mozne udelat prepis? Pry to musi schvalit Peugeot. Schvali to? Ma nekdo podobnou zkusenost?

Diky moc

Chysek

Odesláno

Oficiálně by neměl, protože u sedanu nejsou ty kastle vedené jako stejný díl (kvůli tomu, že mají jinak kufr...), ale někde to potvrzení dají, dá se tam napsat něco jako \" stejného typu novější modelové řady\" nebo nějaký takový blábol. Ale dát ti to nemusejí, budeš se muset ptát...

Odesláno

Když jsem já dělal přestavbu tak mi známej v peugeotu řek, že je možný přestavbu pouze stejnýho modelu a to ještě musí bejt schodnejch myslím prvních 8 nebo 9 znaků vin, jinak se nechytám a Praha mi to vrátí zamítnutý.:myslim

Odesláno

U Peugeotu neplatí žádné \"shodných prvních x znaků\". Při výměně karoserie (což je to, čemu se pořád ještě říká \"přestavba\") se potvrzuje shodnost a záměnnost náhradního dílu = karoserie, tudíž musí být shodné objednací číslo karoserie. Což je třeba stejné pro diesel a některé benzínové verze, které se od sebe liší VINem hodně... 405 kombíky jdou mezi roky zaměňovat v pohodě, protože kombík se po dobu výroby neměnil, kdežto sedan se liší tím kufrem, takže objednací číslo je jiné. To samé platí pro 309 - tam se taky starý/nový model liší, naopak 205 je pořád stejná...

Odesláno

E-e, Oddie, jen upřesním - dělali u Peugeota problémy i s výměnou karoserie bez střešního okna za karoserii se střešním oknem (můj případ). Tyto karoserie nemají stejné katalagové číslo. Ale nakonec to prošlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...