Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte! Věděl by mi někdo zjistit, kde přesně se nachází pojistka od osvětlení v předních dveřích? V manuálu o tom není zmínka a pojistky jsou tak hrozně umístěné, že by mi to zabralo 2 dny každou zkontrolovat 😩

Odesláno

Urcite to je s niecim spojene a nie je poistka samostatna na všetko. Možno prelamane vodiče, možno kontakt, atd.
Stači prelistovať manual a po 5 min je jasno, lenže načo listovať, tak aj pdf manual je ked tak.

Odesláno

Neboj se, manuál mám prolistovany. Kdyby mi dokázal poradit, tak tu zbytečně nezakládám téma. Věc se má tak, že jsem dnes měnil žárovku a omylem jsem spojil kontakty. (vím, jsem vůl) Trošku zajiskrilo a od té doby nejdou. Jenže všechny ostatní světla fungují, tak nevím, s čím by to mohlo být propojené 

Odesláno
před 41 minutami, Davidak79 napsal:

dělal si něco nebo nedělal ??

No dělal. Ale byl jsem po opici, tak jsem se na to měl radši dneska vyprdnout 😁

Odesláno

myslel jsem si to , rada od @Havlicek.Lukas pomůže.

Taky jsem si hodil kraťase a byl jsem z toho nešťastnej ,večer při pouliční lampě jsem otevřel pojistky a hned zase zavřel , po cca dvou hodinách jsem šel se psem a už to zase makalo :D 

Odesláno

No je to možnost :D , kdybych neměl psa tak jsem nad tím celou noc přemýšlel , takhle jsem při venčení psa vzal klíče od auta, abych manželce ukázal co jsem provedl a hle ono se to opravilo :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...