Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj lidi. potřebuju radu ohledně napínací kladky. Nasadim řemen, kladku nastavim na max napnutí co to jde, protočim motor, pak kladku nastavim na normální napnutí naproti drážce. Protočim motor a vše je ok. Nastartuju a ručička (ukazatel) napnutí se mírně pohne dolů a tam zůstane. Nastartuji znovu, pohne se zase dulů, (jednou se pohla i nahoru) a v té poloze zůstane. Takže po pár nastartování je ručička uplně jinde, než na předepsaném normálním napnutí. Je to normální, nebo je někde chyba? Nastavoval jsem ty rozvody 2x a pokaždé je to stejné. Komplet rozvody jsou nový od INA. Díky za nějaké rady

Upraveno uživatelem hiphoper123
Odesláno

Je normální, že napínák bude vždy jinde, pokud rozvody nebudou na značkách. Základ je nastavovat napínák na značkách a tak, aby byl rozvod naplý na tažné straně- pak dáš napínák proti značce (ukazatelem proti výřezu) a dotáhneš napínák.

Odesláno (upraveno)

Díky za info. Na youtub* jsem viděl 2 nebo 3 videa nastartovaných motorů bez horního krytu a na všech byl vidět ukazatel proti výřezu. Pár rozvodů už jsem dělal i s podobným napínákem,ale nikdy jsem si nevšiml,že by se ten ukazatel takhle pohnul

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...