Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no jo motor urcite nejakou teplotu mit bude ;)

Chybami se clovek uci, zkus to jeste jednou, klikni vpravo nahore na Odpoved a napis co jsi chtel

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Chybami se clovek uci, zkus to jeste jednou, klikni vpravo nahore na Odpoved a napis co jsi chtel

Odesláno

P406,1.8i se mi nechce ohřát více než na max.75°C.Termostat jsem vyměnil a pořád nic.Taky mi cvaká něco v pravém předním blatníku (asi).Bez ohledu na otáčky motoru to cvaká pořád stejně.

Odesláno

Teplota - to nevím. Mě to lítá mezi cca 80 - 100 stupni podle toho jestli jedu nebo stojím. Když jedu tak je to k těm 80 a když dlouho stojím, tak to vyleze přes těch 90 a myslím kolem 100 to pouští větrák.

Jinak to cvakání bude nejspíš ten krokáč, jak se tu řešil-řeší a bude asi pořád řešit ... zezačátku jsem se taky bál, co to je, ale už jsem si zvyknul a ono to až se oteplí přestane, takže ...

Ono vůbec ten zvuk mýho 1,8 16V motoru je takovej popelnicovej (oproti jinejm 1,8) ale jede jako ďábel :D

Odesláno

Když stojím,tak to taky vyběhne na 97°C a pak se sepne větrák,ale když jedu,tak to ani na 80 nevyběhne a otáčky jsou něco málo pod 1000,tak nevím jestli nejezdím pořád na sytič.I když otáčky jdou s teplotou dolů...

A to cvakání jsem myslel,že je motorek od klapky přívodu vzduchu do kabiny,ale ten jsem odpojil a cvaká to pořád.

Odesláno

me se to neohrivalo ani na 70 :( po vymene termostatu je to na 80 jen kdyz jedu delsi streku...pri delsim stani kolem 90 :)

jeste pred tou vymenou jsem to na tech 70 vylezlo az po nekolika kilometrech takze pocit ze to jezdi na sytic sem mel taky...ale pravda je ze az se otepli tak to bude lepsi :D

zkus poradne odvzdusnit :papa

[upravil dne 9/3/06 Ludweek]

Odesláno
Původně zaslal: bobr

Když stojím,tak to taky vyběhne na 97°C a pak se sepne větrák,ale když jedu,tak to ani na 80 nevyběhne a otáčky jsou něco málo pod 1000,tak nevím jestli nejezdím pořád na sytič.I když otáčky jdou s teplotou dolů...

A to cvakání jsem myslel,že je motorek od klapky přívodu vzduchu do kabiny,ale ten jsem odpojil a cvaká to pořád.

Otáčky něco pod 1000? To je naprosto normální ;)

To bude ten krokáč. Zkus si dát Hledání a najdeš nějakou debatu o tomhle \"problému\" (myslím, že se to dá nějak vyčistit, ale nevím přesně-to bych kecal). Ale jak říkám, až se oteplí, tak to přestane - teda aspoň u mě tomu tak je :mrk

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

To bude ten krokáč. Zkus si dát Hledání a najdeš nějakou debatu o tomhle \"problému\" (myslím, že se to dá nějak vyčistit, ale nevím přesně-to bych kecal). Ale jak říkám, až se oteplí, tak to přestane - teda aspoň u mě tomu tak je :mrk

Jezkovi voci, jak muze cvakat krokac , co to tu melete ? Bud cvaka regulator tlaku na rampe vstrikovani a nebo jeste v blatniku schovanej uhlikovej filtr na privodu paliva ani jedno neni kriticky

Odesláno

Původně zaslal: MJSytic

Jezkovi voci, jak muze cvakat krokac , co to tu melete ? Bud cvaka regulator tlaku na rampe vstrikovani a nebo jeste v blatniku schovanej uhlikovej filtr na privodu paliva ani jedno neni kriticky

Loni se to tu řešilo a všichni říkali: krokáč, tak sem myslel, že mi cvaká krokáč :aut. Ale jestli cvaká motor, že mu je zima, nebo je to jak říkáš ty, mi je fuk, páááč vím, že až se oteplí, tak to zmizí :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...