salik Odesláno 20. říjen 2019 Odesláno 20. říjen 2019 Ahoj Potřeboval bych pár dílů, které postupem doby došly k úhoně. Na P 407 sedan. Hlavně vlastně dva. Jedná se o rampu nahoře na motoru (1.6 HDi), ve které jsou vedeny kabely ke vstřikovačům a horní stříbrný plastový díl, který kryje řadící páku a držák nápojů. Viz. foto. Potom ještě držák vzpěry kapoty, ale ten snad ani normálně nejde z kapoty vyloupnout, a plastové cvočky, které drží tapecírunk víka kufru. Nějak se to ztrácí, ani nevím jak. Navštívil jsem vrakoviště v Holubicích, kousek od Brna, ale nepochodil jsem. Prodají jenom celky (středový tunel, celá elektrika) za peníze, za které se mi nevyplatí to řešit. Nevíte prosím někdo o zdroji takových dílů? Díky. Citovat
inoxing Odesláno 20. říjen 2019 Odesláno 20. říjen 2019 (upraveno) 6556 TW je ten plast na kabely, cca 200Kč A ten kryt na středu může být několik variant, musíš dát VIN na identifikaci, může to být třeba tento 7589 A4 nebo 10 dalších, který se tam dávali. Ale při ceně kolem 8K Kč za nový tě to asi odradí kupovat a mě dál hledat. Upraveno 20. říjen 2019 uživatelem inoxing Citovat
salik Odesláno 20. říjen 2019 Autor Odesláno 20. říjen 2019 Díky moc. Ta katalogová čísla se mi nedařilo dohledat. Alespoň teď vím, co mám poptávat. Citovat
inoxing Odesláno 20. říjen 2019 Odesláno 20. říjen 2019 (upraveno) Jak jsem psal, ten plastik na středový tunel je bez záruky, je toho XY druhů, musel bych podle VINu. Novej nemá absolutně smysl za 8K. Z vraku nebo nechat opravit u Doktorplast apod. Upraveno 20. říjen 2019 uživatelem inoxing Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.