bakero Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Cafte Na radiu Philips 4030 mi chybaju tlacitka "ON/OFF" a "1". Nemate niekto nejake stare rozbite radiu tohto typu, alebo poradte kde ich zohnat. Je to sice stare radio, ale hra dobre a hlavne mi vyhovuje to ovladanie pod volantom. Dik Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Někdo v bazaru tohle rádio myslím nabízel. Tak asi jedině koupit celý rejdiou. Citovat
bakero Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Cele funkcne radio sa mi kvoli dvom tlacitkam kupovat neoplati. Radsej budem fungovat bez nich, je to len vada krasi a nie funkcnosti. Citovat
Fx Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 No hele, mozna ode me bude brat dobry radio Juneau a jemu funguje nejak divne, tak zkus jeho Citovat
bakero Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Dik za radu Uz som mu poslal dotaz cez tu klubovu postu, tak cakam na odpoved Citovat
Dave_k Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Fx No hele, mozna ode me bude brat dobry radio Juneau a jemu funguje nejak divne, tak zkus jeho To je divné. Nedávno mi říkal jak si ho nechal zrepasovat a fungovalo sqele. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.