dokikristi Odesláno 7. říjen 2019 Odesláno 7. říjen 2019 (upraveno) Ahojte ludia Chcem sa vas spytat, ci aj vy mate zadne chromove listy nad dverami takto skaredo biele flakate alebo ani neviem ako to nazvat, fotky prikladam v prilohe, vsetky ostatne listy su OK len tie zadne horne z oboch stran su skarede. Ani neviem ci to je hlinik, chrom ci dajaky galvanizovy plast, lebo na dotyk mi to pride, ze tie predne su z ineho materialu ako tie zadne Skusal som uz chromove lestenky bohuzial nepomohlo. Co sa stym da urobit? Mate nejake skusenosti? Dajak postriekat chromom? popripade vymena za nove originalne? Dakujem vam za odpovede. Kristian Upraveno 7. říjen 2019 uživatelem dokikristi Citovat
MJSytic Odesláno 7. říjen 2019 Odesláno 7. říjen 2019 Vzhledem ke stavu laku nejen střechy bych ty lišty asi neřešil Každopádně já mám SW a zatím všechen chrom ok (vzhledem k stáří ) Citovat
dokikristi Odesláno 7. říjen 2019 Autor Odesláno 7. říjen 2019 Sorry auto bolo spinave ked som to fotil ide o tie chromove lišty s tym ptrebujem pomoc Citovat
MJSytic Odesláno 7. říjen 2019 Odesláno 7. říjen 2019 Tak špinavé auto je v pohodě, to jsem nemyslel. Myslel jsem ten lak samotný - viz. foto Píšeš, že lišty jsi bral pastou. Jakou? Nějakou osvědčenou, nebo nějakou levnou? Možná už to bude hodně zažrané a budou na výměnu Ještě můžeš zkusit CocaColu Citovat
misho.1709 Odesláno 8. říjen 2019 Odesláno 8. říjen 2019 Za ten stav líšt môže napr. chémia z umyvárok. Po prvé väčšinou je silná a po ďalšie veľa ľudí umýva auto rozpálené, prípadne ho ešte ani poriadne neopláchne a chémia ďalej pracuje... Neviem, či si tomu tou "leštenkou" ešte viac neuškodil, no s takými vecami sa zaoberá hocikto, kto sa venuje detailingu. Sú na to špeciálne pasty a malou leštičkou ti to vedia prinavrátiť k pôvodnému stavu (ak sa to ešte dá). Doma si to môžeš sám spraviť len nejakým svojim spôsobom, ale origo efekt už podľa mňa nedosiahneš. mfiolek ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.