Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahojte ludia

Chcem sa vas spytat, ci aj vy mate zadne chromove listy nad dverami takto skaredo biele flakate alebo ani neviem ako to nazvat, fotky prikladam v prilohe, vsetky ostatne listy su OK len tie zadne horne z oboch stran su skarede.  Ani neviem ci to je hlinik, chrom ci dajaky galvanizovy plast, lebo na dotyk mi to pride, ze tie predne su z ineho materialu ako tie zadne Skusal som uz chromove lestenky bohuzial nepomohlo. Co sa stym da urobit? Mate nejake skusenosti? Dajak postriekat chromom? popripade vymena za nove originalne? Dakujem vam za odpovede.

Kristian

01F6A676-F7B1-4AC1-BC61-3EF734A5B7BD.jpeg

DC71435D-B567-4482-95E5-49478A883BBD.jpeg

FB5EA6EA-A223-4CD3-9B03-F44A53697EE0.jpeg

Upraveno uživatelem dokikristi
Odesláno

Vzhledem ke stavu laku nejen střechy bych ty lišty asi neřešil :aut 
Každopádně já mám SW a zatím všechen chrom ok (vzhledem k stáří :myslim)

Odesláno

Tak špinavé auto je v pohodě, to jsem nemyslel. Myslel jsem ten lak samotný - viz. foto :( 
Píšeš, že lišty jsi bral pastou. Jakou? Nějakou osvědčenou, nebo nějakou levnou?  Možná už to bude hodně zažrané a budou na výměnu :nevim 
Ještě můžeš zkusit CocaColu :D 

lak508.jpg

Odesláno

Za ten stav líšt môže napr. chémia z umyvárok. Po prvé väčšinou je silná a po ďalšie veľa ľudí umýva auto rozpálené, prípadne ho ešte ani poriadne neopláchne a chémia ďalej pracuje...

Neviem, či si tomu tou "leštenkou" ešte viac neuškodil, no s takými vecami sa zaoberá hocikto, kto sa venuje detailingu. Sú na to špeciálne pasty a malou leštičkou ti to vedia prinavrátiť k pôvodnému stavu (ak sa to ešte dá).

Doma si to môžeš sám spraviť len nejakým svojim spôsobom, ale origo efekt už podľa mňa nedosiahneš. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...