Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Prasknul mi ten gumoví knoflík (pryž) na klíčích odemykaní auta. Mate někdo s tím zkušenosti?? Byl jsem v peugeotu a tam mi ho prodaly za děsnou cenu vydřiduši a ještě ke všemu je vetší než ten co tam byl a moc tam nepasuje Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 Zila: Dík perfektní cena koukám stejná je to děs kolik za to chtějí. Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. březen 2006 Autor Odesláno 7. březen 2006 Mě ten co jsem koupil udělalo takovouhle bouli a to je ten nejmenší Citovat
MJSytic Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Já tam mám už nějakej jinej - červenej (asi od ovladače k TV nebo tak podobně) Navíc mám ještě malinkej čudlík na \"superblokádu\", ale ten je v poho:roker Teda ale dát za kus gumy takový prachy? Tak to tam radši fakt narvu nějakej další z nefunkčního dalkovýho ovládání k TV:myslim Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: ZILA ta to je muj knoflik Dík za fotku, takový jsem to měl prve pěkný ale teď nevím co stým Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Já dopadl stejně jako Tibor. Padnul tam jako ulitej. 2Petr: A dal jsi ho tam správně? Ona ta gumička má na sobě takovej výstupek, kterej musí zapadnout do výřezu v tom plastu. Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Dave_k Já dopadl stejně jako Tibor. Padnul tam jako ulitej. 2Petr: A dal jsi ho tam správně? Ona ta gumička má na sobě takovej výstupek, kterej musí zapadnout do výřezu v tom plastu. No jasně dal jsem to tam dobře ale je to stejně velký Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Tak máš nějakej šmejd. Normálně bych to reklamoval. Za ty prachy to musí být pozlacený. [upravil dne 8/3/06 Dave_k] Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Dave_k Tak máš nějakej šmejd. Normálně bych to reklamoval. Za ty prachy to musí být pozlacený. [upravil dne 8/3/06 Dave_k] Víš já jsem tam u nich byl a dost jsem se tam rozčiloval. A ze prej je jen jeden tip na 406. A pak přinesly nějaký jiný druhy co jsou na jiné modely a taky to tam nešlo. Mam ten nejmenší a stejně je to na ***** Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Tak to je teda divný. Asi máš nějaký zkušební vzorek velikosti klíče. :D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Dave_k Tak to je teda divný. Asi máš nějaký zkušební vzorek velikosti klíče. :D:D Já mam stejný jako vy. Asi mam jen smůlu A co jinak budeš chtít přidat na stránky 406?? Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Dave_k Tak to je teda divný. Asi máš nějaký zkušební vzorek velikosti klíče. :D:D Já mam stejný jako vy. Asi mam jen smůlu A co jinak budeš chtít přidat na stránky 406?? Až budu mít nový fotky tak se přihlásím. A nový fota budou až se zlepší počasí a proběhnou jistý kosmetický úpravy. Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Dave_k Tak to je teda divný. Asi máš nějaký zkušební vzorek velikosti klíče. :D:D Já mam stejný jako vy. Asi mam jen smůlu A co jinak budeš chtít přidat na stránky 406?? Až budu mít nový fotky tak se přihlásím. A nový fota budou až se zlepší počasí a proběhnou jistý kosmetický úpravy. Tak to jsem zvědavej na ty upravy. Taky čekám na leto aby byly nove fotky Citovat
Guest ZILA Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 vim proč ti to nesedi ozvi se na :super icq:super:super za 1. maš lva obracene hlava lva ma bejt ke kliči 2. podle fotkyto tak je špatne 3. předelej to :D:D:D [upravil dne 8/3/06 ZILA] Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Je to vypouklý i když není klíč sesazenej a vyndaná elektronika? Citovat
Tornado Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 To tlacitko ma katalogovy cislo \"9926 FC\". Ujisti se, ze ti prodali to spravny. Ja jsem tlacitko kupoval asi pred rokem. Ta tvoje cena se mi zda jakasi vysoka. Uz si moc nevzpominam, ale zda se mi z jsem to tlacitko koupil (Peugeot Olomouc) ani ne za 50kc... Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Tornado To tlacitko ma katalogovy cislo \"9926 FC\". Ujisti se, ze ti prodali to spravny. Ja jsem tlacitko kupoval asi pred rokem. Ta tvoje cena se mi zda jakasi vysoka. Uz si moc nevzpominam, ale zda se mi z jsem to tlacitko koupil (Peugeot Olomouc) ani ne za 50kc... Jo mam přesne stejnou obednávku 9926FC Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. březen 2006 Autor Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Dave_k Je to vypouklý i když není klíč sesazenej a vyndaná elektronika? Jo je to vypouklí pořád :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.