kubajo Odesláno 2. říjen 2019 Odesláno 2. říjen 2019 Dobrý večer pánové mám takový blbý dotaz když chci udělat aretaci rozvodů tak mi to sedí jen mi auto nechce chytnout. Ale zpět k tématu když jsem vyndal kolik z vačky a nechal ho dole na setrvaku a za pomoci asistenta který mi točil kolem při zařazené pětce jsem objevil ještě druhou díru na setrvaku a teď jsem úplně rozhozeny a nevím jestli ty rozvody mám dobře poradite mi někdo ? Čeho se mám chytit dekuji Citovat
Chip Odesláno 2. říjen 2019 Odesláno 2. říjen 2019 asi bych se držel horní uvrate na prvnim valci Citovat
kubajo Odesláno 2. říjen 2019 Autor Odesláno 2. říjen 2019 1.1 44kw právě vůbec nevím čeho se chytit. Ta druhá díra vychází cca o 180 stupňů Citovat
Hafity Odesláno 2. říjen 2019 Odesláno 2. říjen 2019 Ještě podle polohy klínku (pera) po demontáži řemenice na klice,.... Citovat
ChouLu Odesláno 2. říjen 2019 Odesláno 2. říjen 2019 a není ta druhá volná, nejde hnout ani na jednu stranu? pokud by jsi měl rozvody posunuté o 180 stupnu tak to nepojede.. takže nastav vačku a zajisti dole setrvák Citovat
kubajo Odesláno 2. říjen 2019 Autor Odesláno 2. říjen 2019 Dole je právě obě díry na pevno nehnu ani na jednu stranu což mě překvapuje Citovat
kubajo Odesláno 2. říjen 2019 Autor Odesláno 2. říjen 2019 před 24 minutami, Hafity napsal: A kam má směřovat nebo je tam nějaká ryska ? Jde mi jen o tu kliku respektive setrvak pac vacku nahoře zaaretuju a s tou nehnu ale jak nastavit ten spodek aby to bylo oka Citovat
kubajo Odesláno 2. říjen 2019 Autor Odesláno 2. říjen 2019 před 22 minutami, ChouLu napsal: a není ta druhá volná, nejde hnout ani na jednu stranu? pokud by jsi měl rozvody posunuté o 180 stupnu tak to nepojede.. takže nastav vačku a zajisti dole setrvák No ale do které díry aby to bylo jak má to je právě to co nevím Citovat
krtek 2 Odesláno 2. říjen 2019 Odesláno 2. říjen 2019 (upraveno) pozri polohu piestov na oboch aretaciach ci budu valce 1a 4 v hornej uvrati alebo vsetky piestz v jednej rovine cize v polovici valcov pouzij spajlu alebo hocico co strcis cey otvor po svieckach Upraveno 2. říjen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
ChouLu Odesláno 2. říjen 2019 Odesláno 2. říjen 2019 Ty už tam nemáš řemen? pokud ne, tak vyhoď svíčku, podívej se na horní uvrať. zaaretuj setrvák, zaaretuj vačku a nandej řemen ne? Citovat
Hafity Odesláno 2. říjen 2019 Odesláno 2. říjen 2019 Pero (klínek) nahoru v ose válce.... Máš jen dvě možnosti.... Pokud nahmatáš dva otvory, tak do toho, kam to zasuneš dál.... To druhé bude s největší pravděpodobností důlek po vrtáku.... Citovat
Hafity Odesláno 2. říjen 2019 Odesláno 2. říjen 2019 Tenhle typ motoru by měl mít 1+4 v HÚ.... Citovat
krtek 2 Odesláno 2. říjen 2019 Odesláno 2. říjen 2019 tak potom uy y toho musi vyjst ak otoci o 180 stupnov 1a4 budu dole Hafity ohodnotil 1 Citovat
kubajo Odesláno 2. říjen 2019 Autor Odesláno 2. říjen 2019 Super děkuju moc za radu zítra dám hned vědět jak to dopadlo Citovat
Hafity Odesláno 2. říjen 2019 Odesláno 2. říjen 2019 Jen tak pro pořádek: klika se otočí 2x, když vačka se otočí 1x.... Jasný jak facka, ale jistota je kulomet.... Citovat
kubajo Odesláno 3. říjen 2019 Autor Odesláno 3. říjen 2019 Tak pánové všem zucastnenim děkuju za pomoc rozvody byli o 180 stupňů takže sem vše nastavil a oka jen na diagnostice mi to píše tři chybi které nejdou smazat . První je P0141 obvod ohřívače o2 chybná funkce 1rada válců pak P1327 registrace integrované fáze zapalování a třetí P0170 úprava paliva chybná funkce 1rada valcu. Poznatky z jízdy při startu pomalu starter neotoci motorem když chytne je to v pohodě otáčky na volnobeh drží auto jde za plynem jen mi to pustí vytočit na 4 000 a více ne . Víte co by to mohlo být ? Citovat
ChouLu Odesláno 3. říjen 2019 Odesláno 3. říjen 2019 0141 je lambáda KO... Ovládání vyhřívání zadní lambda sondy : Přerušeně obvod, zkrat na plus pól, zkrat na kostru P0170 souvisí s hodnotami přední lambdy, hodnota je jiná než očekávaná, ale to může souviset právě s P1327.. Nemáš tam náhodou NGK svíčky? Docela častý důvod chyby 1327.. pokud ne, tak ti umírá zapalovací lišta, nebo už to mají svíčky za sebou Citovat
kubajo Odesláno 3. říjen 2019 Autor Odesláno 3. říjen 2019 Svíčky mám super plus bosch nove a lambdasondy jsou obě nové a zapalovaci lišta taky . Mohlo by to souviset se starterem ? Cívka vůbec nesepne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.