Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer pánové mám takový blbý dotaz když chci udělat aretaci rozvodů tak mi to sedí jen mi auto nechce chytnout. Ale zpět k tématu když jsem vyndal kolik z vačky a nechal ho dole na setrvaku a za pomoci asistenta který mi točil kolem při zařazené pětce jsem objevil ještě druhou díru na setrvaku a teď jsem úplně rozhozeny a nevím jestli ty rozvody mám dobře :( poradite mi někdo ? Čeho se mám chytit dekuji 

Odesláno

a není ta druhá volná, nejde hnout ani na jednu stranu? pokud by jsi měl rozvody posunuté o 180 stupnu tak to nepojede.. takže nastav vačku a zajisti dole setrvák ;) 

Odesláno
před 24 minutami, Hafity napsal:

A kam má směřovat nebo je tam nějaká ryska ? Jde mi jen o tu kliku respektive setrvak pac vacku nahoře zaaretuju a s tou nehnu ale jak nastavit ten spodek aby to bylo oka 

Odesláno
před 22 minutami, ChouLu napsal:

a není ta druhá volná, nejde hnout ani na jednu stranu? pokud by jsi měl rozvody posunuté o 180 stupnu tak to nepojede.. takže nastav vačku a zajisti dole setrvák ;) 

No ale do které díry aby to bylo jak má to je právě to co nevím 

Odesláno (upraveno)

pozri polohu piestov na oboch aretaciach

ci budu valce 1a 4 v hornej uvrati

alebo vsetky piestz v jednej rovine cize v polovici valcov 

pouzij spajlu alebo hocico co strcis cey otvor po svieckach 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Ty už tam nemáš řemen? pokud ne, tak vyhoď svíčku, podívej se na horní uvrať. zaaretuj setrvák, zaaretuj vačku a nandej řemen ne? 

Odesláno

Pero (klínek) nahoru v ose válce.... Máš jen dvě možnosti.... Pokud nahmatáš dva otvory, tak do toho, kam to zasuneš dál.... To druhé bude s největší pravděpodobností důlek po vrtáku....

Odesláno

Jen tak pro pořádek: klika se otočí 2x, když vačka se otočí 1x.... Jasný jak facka, ale jistota je kulomet....

Odesláno

Tak pánové všem zucastnenim děkuju za pomoc rozvody byli o 180 stupňů takže sem vše nastavil a oka jen na diagnostice mi to píše tři chybi které nejdou smazat . První je P0141 obvod ohřívače o2 chybná funkce 1rada válců pak P1327 registrace integrované fáze zapalování a třetí  P0170 úprava paliva chybná funkce 1rada valcu. Poznatky z jízdy při startu pomalu starter neotoci motorem když chytne je to v pohodě otáčky na volnobeh drží auto jde za plynem jen mi to pustí vytočit na 4 000 a více ne . Víte co by to mohlo být ?

Odesláno

0141 je lambáda KO... Ovládání vyhřívání zadní lambda sondy : Přerušeně obvod, zkrat na plus pól, zkrat na kostru

P0170 souvisí s hodnotami přední lambdy, hodnota je jiná než očekávaná, ale to může souviset právě s P1327.. 

Nemáš tam náhodou NGK svíčky? :) Docela častý důvod chyby 1327.. pokud ne, tak ti umírá zapalovací lišta, nebo už to mají svíčky za sebou

Odesláno

Svíčky mám super plus bosch nove a lambdasondy jsou obě nové a zapalovaci lišta taky . Mohlo by to souviset se starterem ? Cívka vůbec nesepne 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...