Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapy mám dotaz. Rozebral jsem budíky z 306 a zajímá mě jak mám oddělit plexisklo od toho černýho plastu včem je včechno chycené. To plexisklo je tam natavený. Potřeboval bych to rozdělat, abych mohl odměřit a následně přidělat hliníkový rámečky kolem otáč. a tacho. Zatím mě nic rozumnýho nenapadlo. Díky za tipy :myslim

Odesláno

Hele to plexi je u 405 zalepený.Navim jak u 306.Ale u tý 405 de sundat celý plexi i s plastem je tam jen nacvaknutý.Pak to změříš ze zadu.

Odesláno

2 Kvasky: ja to plexi mam nacvaknuty...de to od toho platu hur oddelat ale de to...ovsem nevim jak u starsich modelu...mam pocit ze tu nekdo psal to co ty...ze je to prilepeny:(

Odesláno

starej model 406 ho ma taky neoddelatelne prilepeny, pri pokusu o odlepeni praska, novej model 406 uz ma jen na zacvaky, patrne to bdue podobne i u 306 starej/novej model

Odesláno

To u 405 je zapotřebí to plexi sundat, doufám, že nebude praskat... Znáte nějakou fintu (mahřátí apod.) aby se zmenšilo riziko prasknutí??? To bych byl nerad...

Odesláno

Sundat to potřebuju abych tam mohl nasadit ty rámečky. Rámečky jsem ještě nedělal, ale jestli to nepůjde rozumně rozdělat tak se na to asi vyprdnu. Ale to bych nerad.:roll Co to nejak nahřát? :myslim

Odesláno

Chjo...nevim sice, jaký máte rámečky, ale já si je nechal dělat z duralu, kterej je celkem pružnej. pro sichr sem napiloval do plastovýho standu do původních děr zářezy, který později schovali obroučky a ty pak šli bez problémů protlačit a vrátily se do původního tvaru. Rozhodně nic neodlepovat, páč to bez destrukce plexa nejde. A jestli máte rámečky tučný, jak vuřt na Václaváku, tak smolíček - předělat...

Odesláno

Tak to jen tak nepodaří, protože ten rámeček kolem budíků není po celým obvodu kruhový, ale dole je zplacatělý. Tak jsem si myslel, že když vyndám to plexy, tak že z kruhovýho duralovýho rámečku lupínkovou pilkou vyříznu ten spodek a pak tam dolepím rovnej pásek taky z duralu. Ještě mě napadlo to plexy odfrézovat takovou malou modelářskou frézyčkou:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...