Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám Peugeot 406, rv 1998, starý typ. Poslední dobou mi zlobí centrální zamykání a nevím, kde mám hledat chybu. Není to v dálkovém ovládání, protože to blbne i když zamykám manuálně klíčkem nebo zevnitř. Prostě to jakoby zavrčí a nezamkne nebo neodemkne. Dělá to naprosto nepravidelně. Zkoušel jsem vytáhnout a vyčistit konektor v předních dveřích, jak u řidiče, tak u spolujezdce. Vždycky to chvilku funguje a pak znova. Kde by mohla být chyba. 

Odesláno

Zkus najít jednotku centrálu ( měla by být za kaslikem spolujezdce ) rozebrat ji a proletovat pájený spoje , vypadá to na studeňák v tý jednotce

Odesláno

Děkuji za tip, zkusil jsem, ale stejně blbne. Když to jde, tak zkouším třeba 15x za sebou zamknout odemknout a třeba 10x za sebou to je a pak 5x ne. Pak se to zase probere. Prostě to se asi blbě hledá. Navíc to máme jen pro holku co udělala řidičák, aby se naučila řídit. 

Odesláno

co na tom nechápeš? prostě po 10 pokusech rychle za sebou ti dálka fungovat nebude.. je to ochrana za prvé proti např zmačknutému klíčku v kapse a za druhé ochrana motorku, aby se nespálily ;) 

Odesláno (upraveno)

Já nepsal, že to nechápu. Já jen psal, jestli nemůže být chyba u ní. Ono nejde o těch deset pokusů za sebou, to byl jen test. Jde o to, že to prostě někdy nefunguje, viz můj původní dotaz. 

Upraveno uživatelem rkhl
Odesláno

Osobne s tým mám tiež problém, niekedy mi idú zadné dvere za spolujazdcom niekedy nie.... nezávisí to od ničoho. Mám ale skúsenosť, že keď som vymenil mechanizmus mal sám pár rôčkov pokoj, ale zasa sa mi to pokazilo ide vraj o nejaký mikrospinac v zámku ale zámok sa rozobrať nedá.... Tak asi len vymeniť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...