Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 807 2.0 HDi 100 kW (136k) motor RHR

PAT12

Recommended Posts

Odesláno

Tachometr: 221xxx km

Převodovka: 6 stupňová manuální

Počet míst: 7 (všechno samostatné vyndavatelné plnohodnotné černé kožené sedačky). Uspořádání 2+3+2. Všechna sedadla polohovatelný sklon a posuvná.

STK do 03/2021

Tažné zařízení s 13 pólovou zásuvkou doděláno 10/2016

Barva: hnědá (béžová) metalíza

Pneu: letní sada na elektronech, zimní sada na ocelových discích

Klíčky s dálkovým ovládáním: 2ks

Důvod prodeje: koupě menšího automobilu

VIN: VF3EBRHRH9Z016438

Prodám Peugeot 807 rok výroby 2009. V roce 2013 jsem dovezl z Německa po prvním majiteli (stav tachometru 160.000 km), jsem první majitel v ČR. Vozidlo celou dobu nekuřácké a garážované. Vozidlo je v nadstandardní výbavě: xenonové světlomety, černé kožené sedačky, velký centrální displej s navigací, elektricky posuvné boční dveře i na dálkové ovládání, elektricky ovládaná okna + zrcátka, elektricky stavitelná sedačka řidiče (paměť pro 2 osoby) i spolujezdce. Automatické rozsvěcení potkávacích světel, denní svícení LED, dešťový senzor, CD měnič na 5 disků, Bluetooth handsfree, tempomat, multifunkční volant, dvouzónová klimatizace, tónovaná skla, roleta do zavazadlového prostoru. Tažné zařízení, střešní posuvné příčníky, zadní parkovací senzory.

Realizované opravy:

·         Vyměněný výparník klimatizace – od té doby klima plně funkční a fouká velmi výkonně chladný vzduch

·         Po 200.000 kompletní výměna spojky

·         Po 190.000 kompletní repase turbodmychadla

·         3 roky nazpět nová autobaterie

Cena: 99.000

20190731 Kontrola stavu tachometru.PNG

Odesláno

Trochu jsem tušil, že fotky budou nezbytné. O víkendu si najdu čas a celé nafotím. 

Auto je v Praze a pendluje Praha 10 Uhříněves - Praha 4 Roztyly

• Péťa locked this téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...