Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

čerstvě jsem si pořídil Peugeot 508 SW 2.0 BlueHDi 130 (DW10FD).

Nevíte proč není v manuálu uvedeno množství oleje? Po tom co jsem dneska vypustil a nalil tak to vypada na 5l. Čekal jsem že to bude 6.1l, jako u o rok mladší verze stejného motoru. Tak doufám, že tam není ještě nějaký chyták?

https://manuals.co/workshop/peugeot/508/peugeot-508-2015-owners-manual/5530325/259

Jinak plastová olejová vana mě dost překvapila.

VIN VF38EAHRMFL050090

Odesláno

množství oleje při výměně se dá najít na různých mazacích plánech atd., ale blbouni do manuálu k autu ho nedají, nejsou tam ani jiné údaje, pokud si chceš auto servisovat sám, no prostě nová doba..., polovina manuálu je o ovládání radia, klimy, tempomatu, navigace a dalších pišovin

Odesláno

@georgus tohle rozpětí uvádí i Peugeot , 4,5l je na značku min - 6l na max (rozdíl na měrce mezi min a max je 1,5l) . Projeď to , nech to v klidu 30min a popř. dolej .

P.S. dojeď si do autorizáku na svolávačku , dostaneš nový víčko nádrže ADBLUE ;)

Odesláno

Motor AHR podle výrobce s výměnou filtru 6 l. Bez výměny filtru 5,5 l. Ze zkušenosti vím, že nová náplň je vždy méně. Ať se snažíš vykapat olej co jde, tak tam vždy něco zůstane.

Odesláno

Díky chlapi za odpovědi! Konečně tomu rozumím. Asi to moc řeším a neřídím se rozumem 😉

Do autorizáku jsem psal jestli pro mě něco nemají, tak jsem zvědam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...