Stano308 Odesláno 21. červenec 2019 Odesláno 21. červenec 2019 Zdravim Vas, dnes som chcel menit palivovy filter. Vytiahol som z auta FRAM filter ktory na spodku, neviem co to je ci odkalovak. Ma nasrobovany srobik aj s tesnenim. Problem je ze na mojom novom filtri nie je na spodnej trubke ziadny zavit. Volne odtial vyteka nafta. Je to priamo durch okom vidizelna diera cez filter. Este som ho tam nezakladal. Treba zvolit iny filter. Alebo, to ma napadlo az teraz.sa diera upcha po vlozeni horneho krytu filtra a tam bola vlastne aj tycka siahajuca do filtra. Ak to je tak tak mi len povedzte a hned moze moderator tuto temu zmazat Citovat
slimboy Odesláno 25. červenec 2019 Odesláno 25. červenec 2019 Ja mam sice 1,6 HDi 68 kW, ale palivovy filter je rovnaky. Aspon ked som si vyhladal filtre pre 82 kW a pre 68 kW, tak mi ponuka ten isty. Tu skrutku som tam nemal ani na starom, ani na novom. To vyzera, ze to niekto upravoval na kolene. Mozno mu to nedrzalo tlak paliva? Ale logicky cez ten spodok filtra ma predsa nieco odtekat, ved v tej koliske kam sa filter usadza je dole v tom mieste aj diera. Snad napise niekto presne, ze ako to funguje. Citovat
Hafity Odesláno 25. červenec 2019 Odesláno 25. červenec 2019 A proč je to v olejích? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.