Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Poslední jsou 2023.1

EVROPA 2023 v120 – RT6, SMEG, SMEG+, SMEG+IV2

Evropa 2023-1 (Q1/2023) verze: 120 (2,87Gb)

Spoiler : Oficiální odkaz 

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno

Tady se zase míchá ovoce, jak na trhu :roll

Navi s SD kartou, poslední neoficiální mapy od BMW 2024-1, stačí vyhledat přes Google. Navi bez SD (RT6 apod.) V119, která obsahuje CZ a poslední V120 už jen vybrané státy západní Evropy. Vše se dá do 5min dohledat na internetu, včetně návodu.

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, MJSytic napsal:

Tady se zase míchá ovoce, jak na trhu :roll

Navi s SD kartou, poslední neoficiální mapy od BMW 2024-1, stačí vyhledat přes Google. Navi bez SD (RT6 apod.) V119, která obsahuje CZ a poslední V120 už jen vybrané státy západní Evropy. Vše se dá do 5min dohledat na internetu, včetně návodu.

Má pravdu, náčelníku. Pro RT6 je to VER:Q4_21_119.0 teď se na to dívám 😉

A poslední speedcams?

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno
před 11 hodinami, afilip napsal:

A poslední speedcams?

Leden 2024 - případně "neoficiální" tady na fóru ;)  

před 11 hodinami, Pajoš napsal:

Tohle jsem našel na Allegru, nekupoval to náhodou někdo?

https://allegro.cz/nabidka/mapa-karta-rneg-myway-wip-nav-peugeot-citroen-2024-14376972835

To je ta "fanouškovská" verze s podklady od BMW. Pokud se s tím nechceš babrat, tak je to varianta. Ale nač někomu dávat 650 peněz, když si to můžeš zadarmo stáhnout a rozbalit na SD kartu sám? :myslim 

• O 2 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, mohl bych také požádat někoho, kdo se nechá otravovat, zda by mi poslal návod a data pro aktualizaci navigace pro Peugeot 5008, r.v. 2014, navigace WIP Nav+ ?   Předem moc díky. 

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj všem skvělým členům tady!

Prosím prosím pěkně, byl by někdo tak moc hodný a pomohl by mi?

Chci aktualizovat mapy svojí RT6 na verzi v119 z roku 2023. Ale chce to po mě nějaký kód, který jak jsem četl zde by se měl nějak vygenerovat podle VIN? Jak se mohl dostat k tmu generátoru?

Předem velice děkuji za snahu mi pomoci :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím všechny, mám PEUGEOT 5008 MPV r.v. 2015 a jsem úplný laik, takže fakt nevím, jakou v něm mám navigaci, ale je integrovaná z výroby do toho výklopného displeje. Je nějaká možnost její aktualizace? Nemyslím tím placená, protože když mi řekli její cenu v servisu, bylo mi jasné, že od nich tedy aktualizaci nechci. Pokud s tím má někdo zkušenost a může poradit, tak budu moc rád. Prosím o ucelenou radu a neodkazovat na Google nebo jinam, protože tam jsem hledat zkoušel, vyjelo tisíce odkazů, ale absolutně nic použitelného jsem tam nenašel a při druhé stovce odkazů už jsem to vzdal, protože prokousávat se samými kecy rádoby frajerů, z nichž pro mě žádná kloudná rada neplyne, na to fakt nemám síly. Děkuji předem.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...