Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahojte. Poprosim Vas viete mi poslat odkaz na stiahnutie aktualnych map? Vymenil som 308 za 5008 a naposledy som aktualizoval 2018tky na RNEG. Ak su uz novsie spolahlive 2020. Pripadne ak mate aj s dekoderom na Vin do SS.

Dakujem

• O 4 týdny později...
Odesláno

A tam je i CZ? Resp. můžeš mrknout, jaké země ta mapa obsahuje? Co jsem koukal na výpisy států, tak tam CZ neuvádějí :grr Problém s mizením mapy při větším "zoomu" neeviduješ?

Odesláno

CZ tam normálně je, jezdím u nás a ukazuje mi to cestu :-). Mapa mi "zmizela" zatím jednou, jinak OK.

Tak po delším používání musím poopravit, že mapa opravdu občas mizí. Nepřišel jsem na to proč a kdy. Asi je to čistě náhodné. Řešil to už někdo někde?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Co jsem našel na webu, tak je to vlastnost těch předělaných map z BMW. Někdo psal, že to ta navi nedává z pohledu výkonu, ale ověřený to nemám. Pomůže prý "zoom" - tam a zpět. Já to bohužel nemám na čem testovat, abych to víc prozkoumal :nevim 

Odesláno

Zoom nepomůže, zkoušel jsem. Prostě se musí čekat a za nějakou dobu se to chytne. Předtím jsem měl taky mapy BMW, tuším 2018, a ty to nedělaly. 

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím,  

Mohl bych vás poprosit kde bych mohl stáhnout nejnovější firmware a mapy .A nějaký návod .

Mám 5008 rok výroby 2010.

Mockrát Děkuji

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, všechny na fóru zdravím. Pořídil jsem Peugeot 5008 2.0 HDI r.v. 2010 a podle navigace jezdím často po poli. Nemáte někdo prosím odkaz na aktuálnější mapy než ty co mám ? 

Díky moc !!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...