Háček Odesláno 12. červenec 2019 Odesláno 12. červenec 2019 Zdar klubáci, tak co kdo z vás koupil tu pelušinu za pětadvacet z jičína .. Citovat
Háček Odesláno 12. červenec 2019 Autor Odesláno 12. červenec 2019 Byla bila na prodej, ale ve stavu snad horsim nez byl muj sport. Mel jsem na ni zalusk ale za min jak 20k ji prej neproda... Tak sem se na to vybod..Cekal jsem ze to vzal nekdo z klubu pac se dneska prodala. Auto melo udajne novej olej a filtr, ale co jsem si zjišťoval podle rz tak auto neni pojisteny od roku 2017 a stk taky nema od toho roku, takze buh vi co to bylo za ****, jako rallye to asi bylo, podle vin to je 1,6 8v 74kw což sedi, rok 97, ale tuningovy m3 zrcatka, zavarena antena no v hroznym stavu no Citovat
Ladas86 Odesláno 16. září 2019 Odesláno 16. září 2019 Zdar. Stav jakože KO. Ale vzal jsem ji. Chlapec co ji prodával zřejmě věděl úplně vše. Přeci to byl mechanik. Bude na ni hodně práce. Jinak ta anténa je zalepena tmelem. Profesionálně.... Stropnice a sloupky až na podlahu při dešti na sra... mokrý. Spojka mrtvá. Bořená na LP kolo opět profi opraveno - rameno drží silou vůle. Na napravach rozdílné rozměry pneu. No paráda. Sen každého servisního technika na STK. Inu což. STK hotova a přes zimu bude co dělat. Když se k tomu dostanu. Takže asi tak. Citovat
David 106s16 Odesláno 16. září 2019 Odesláno 16. září 2019 Kluci, já kdysi viděl cca 5x M3 E30 na prodej za cca 6-7t liber, v Anglii byly s volantem vlevo, jednou M3 Johny Cecotto, taky za 6t, malinko ťuklá na dveře, pár Integrale EVO, taky po cca 6t, utekla mi 190 Evo 2.... Diablo za cca 1,2M czk...jedna krásná 911 993 mě obzvlášť mrzí a u všech těhle promarněných příležitostí jsem si říkal, že cena by ještě malinko mohla jít dolů a nebo že najdu lepší. Na druhou stranu, dost takových aut jsem ale i dovezl, né že né. A u všech těch cca 10 let starých vzpomínek si říkám, že já *** neměl váhat ani minutu, natož zkoušet nechávat majitele ještě trochu "vycukat", protože se časem prostě ukázalo, že to vlastně bylo skoro zadarmo. Takže on ten dneska drahý vrak za 10let taky někdo, kdo to nekoupil, obrečí. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.