KmotaK Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 chtel bych prehodit zadni bubnovou napravu GTi za kotoucovou GTi. Ma s tim nekdo zkusenost, popr co vse je potreba a na co si dat pozor. Napravu uz jsem si sehnal, je komplet. predem diky! Citovat
KmotaK Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 koukam zas tolik expertů tu asi není.... sakr takr....njn kazdej je teoretik a praktiku necha na servisu......sakr takr Citovat
Crack Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 vždyt už jsem ti to psal na icq ne?co chceš ještě vědět? Citovat
Jerry205 Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 tohle jsem už dělal, a to jsem na P205 dal nápravu z P309 GTI docela pohoda, vyměníš připojíš zapojíš odvzdušníš a jedeš :-)))) práce na cca 2 hodiny Citovat
zoby Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Dělal jsem to samé co jerry205. fakt v pohodě, jen mi to trvalo trochu dýl...horší vybavení garáže Citovat
Dakaros Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 A jestli se nepletu, při výměně bubnu za kotouč je ješte potřeba nainstalovat regulátor tlaku, protože kotouč brzdí líp, tak aby to nešlo do smyku dřív než předek. Citovat
zoby Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Dakaros A jestli se nepletu, při výměně bubnu za kotouč je ješte potřeba nainstalovat regulátor tlaku, protože kotouč brzdí líp, tak aby to nešlo do smyku dřív než předek. zas tak hrozný to není. já jsem ten regulátor neměl ani na bubnech a nemám ho ani na kotoučích a žádnej problém.... ( ale třeba je to tím, že nejezdím jak prase a nebrzdím kriticky a v zatáčce ) Citovat
KmotaK Odesláno 10. březen 2006 Autor Odesláno 10. březen 2006 a co lanko ruční brzdy? co jsem koukal, tak výrobci to maj rozdělený, bud k bubnum nebo ke kotoučum. Vy jste nechavali to bubnový? Citovat
zoby Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 ne. musí se dát to na kotoučovou brzdu Citovat
KmotaK Odesláno 14. březen 2006 Autor Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Dakaros A jestli se nepletu, při výměně bubnu za kotouč je ješte potřeba nainstalovat regulátor tlaku, protože kotouč brzdí líp, tak aby to nešlo do smyku dřív než předek. človíčku a nevíš přesne jejich umístění ??? myslím Těch regulátorů ? DIky za info Citovat
zoby Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 tak oprava ohledně toho regulátoru. regulátor tlaku tam mám a mám ho na trubce co vede dozadu asi 50 cm za hlavním válcem, tudíž není umístěn na nápravě, takže mi tam zústal i po výměně nápravy. mám regulátor, který propouští určitou část tlaku. pak je ještě jeden typ regulátoru, tak je přímo na zadní nápravě a reaguje na zatížení nápravy Citovat
franus Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 Nepsalo se tu, ze naprava z 309 je sirsi nez z 205ky? Jinak me dal zajima, jestli by sli odmotnovat zadni bubny a nasadit tam drzaky s kotoucema ( to se zde uz asi resilo, ale nenasel jsem to a navic porad lapim v praci, kde toho casu moc a nemam mozmost to vse cist) Mam prave moznost koupit zadni napravu na 205 i na 309, tak pls poradte jak to je. Dekuji Citovat
mato205 Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 Napravy su rovnake Daju sa aj na bubnovu napravu namontovat kotuce len musis mat vsetko z tej kotucovej Zaklad je rovnaky aj na bubnovych aj na kotucovych napravach Citovat
zoby Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 nápravy stejné až tak nejsou. náprava z 309-ky je širší. ale rozteč šroubů při přidělání nápravy na kastli je stejný, takže 309-ková náprava jde vpohodě namontovat na 205-ku. jen kola nejsou tolik utopené v blatnících. Citovat
franus Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 A nevi nekdo o kolikje sirsi? A jeste zpet k tem napravam z 205ky, kotoucova a bubnova naprava ma teda shodne ramena, napravnici a torzni tyce? Zbytek je uz jinaci? [upravil dne 11.10.06 franus] Citovat
Crack Odesláno 12. říjen 2006 Odesláno 12. říjen 2006 Původně zaslal: franus A nevi nekdo o kolikje sirsi? A jeste zpet k tem napravam z 205ky, kotoucova a bubnova naprava ma teda shodne ramena, napravnici a torzni tyce? Zbytek je uz jinaci? [upravil dne 11.10.06 franus] je širší asi o5mm na každý straně kvůli kotoučům...kromě nábojů a kotoučů je uplně stejná Citovat
zoby Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 309-ková náprava je oproti 205-kové širší asi o 2,5 cm na každé straně, tedy celkem o 5 cm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.