Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nechal jsem si po koupi Peugeotu 206 S16 doplnit klimatizaci. V auto režimu nejde vůbec,v manuálu jde po namačkání nejvyšších otáček ventilátoru,to fouká ledový vzduch. Jakmile však snížím otáčky ventilátoru o jeden stupeň,už zase nefouká. Je porucha ve ventilátoru nebo v ovládání? Díky za radu.

Odesláno (upraveno)

Je tam jednozónová automatika. Ale i když tam mám nastaveno třeba 15 stupňů a v autě je čtyřicet,tak by se po nastartování měla spustit naplno,odkud se teplota v autě nesníží,ne? A to nedělá. Funguje jen když nastavím ventilátor ručně naplno. Ten odpor mě taky napadnul. Jen mě mate,že v automatu nenaběhne vůbec,ani naplno. A zapomněl jsem se zmínit,že jsem s tím byl na chvíli v servisu,neměli moc času bez objednání. Napojili jí na diagnostiku a klimatizace s počítačem vůbec nekomunikuje. Zkusili diagnostiku motoru a tam je komunikace ok.

Upraveno uživatelem Plecatka
Odesláno (upraveno)

Neměli origo diag, jinak klimu vyčtou.

Ventilátor má elektronickou regulaci uvnitř sebe, mění se celek s ventilátorem. Ale počkal bych na diag, kdyby elektronika byla uplne KO, ventilator by nejel vubec.

Upraveno uživatelem inoxing
Odesláno

zrovna u 206 je jednotka klimatizace ošemetná a do dost jednotek se nedá dostat ani origo diagnostikou ;) Pošli mi VIN, pošlu ti co máš vyměnit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...