Plecatka Odesláno 1. červenec 2019 Odesláno 1. červenec 2019 Nechal jsem si po koupi Peugeotu 206 S16 doplnit klimatizaci. V auto režimu nejde vůbec,v manuálu jde po namačkání nejvyšších otáček ventilátoru,to fouká ledový vzduch. Jakmile však snížím otáčky ventilátoru o jeden stupeň,už zase nefouká. Je porucha ve ventilátoru nebo v ovládání? Díky za radu. Citovat
inoxing Odesláno 1. červenec 2019 Odesláno 1. červenec 2019 Nemá ventilátor náhodou elektronickou regulaci? Pokud je to stejné, co v 307, jednozóna digital automatika. Citovat
Plecatka Odesláno 1. červenec 2019 Autor Odesláno 1. červenec 2019 (upraveno) Je tam jednozónová automatika. Ale i když tam mám nastaveno třeba 15 stupňů a v autě je čtyřicet,tak by se po nastartování měla spustit naplno,odkud se teplota v autě nesníží,ne? A to nedělá. Funguje jen když nastavím ventilátor ručně naplno. Ten odpor mě taky napadnul. Jen mě mate,že v automatu nenaběhne vůbec,ani naplno. A zapomněl jsem se zmínit,že jsem s tím byl na chvíli v servisu,neměli moc času bez objednání. Napojili jí na diagnostiku a klimatizace s počítačem vůbec nekomunikuje. Zkusili diagnostiku motoru a tam je komunikace ok. Upraveno 1. červenec 2019 uživatelem Plecatka Citovat
inoxing Odesláno 1. červenec 2019 Odesláno 1. červenec 2019 (upraveno) Neměli origo diag, jinak klimu vyčtou. Ventilátor má elektronickou regulaci uvnitř sebe, mění se celek s ventilátorem. Ale počkal bych na diag, kdyby elektronika byla uplne KO, ventilator by nejel vubec. Upraveno 1. červenec 2019 uživatelem inoxing Citovat
ChouLu Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 zrovna u 206 je jednotka klimatizace ošemetná a do dost jednotek se nedá dostat ani origo diagnostikou Pošli mi VIN, pošlu ti co máš vyměnit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.