Přejít na obsah

Plecatka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

O uživateli Plecatka

  • Datum narození 5. únor

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Bílina
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Plecatka's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Plecatka

    Osvětlení

    Tak jen pro info. Dneska mi přišla nová páčka. Teď jsem jí vyměnil a všechno svítí jak má. Díky za spolupráci. Plechata.
  2. Plecatka

    Osvětlení

    Díky,něco v tom smyslu jsem tušil i já. Akorát to v téhle zimě nemám kde dělat,takže musím do servisu.
  3. Plecatka

    Osvětlení

    Mě právě parkovačky(obrysové) nesvítí. Zkoušel jsem s ní hýbat jak to šlo. Na měření se dostanu až zítra odpoledne. Ale díky.
  4. Plecatka

    Osvětlení

    Tlumené,dálkové,brzdové a couvačky svítí,takže zadníma dveřma to nejspíš nebude. A že by odešlo osm pojistek najednou? To se mi taky nezdá. Do servisu se dostanu až v pátek.
  5. Zdravím. Najednou mi přestala svítit půlka světel,konkrétně zadní světla,osvětlení SPZ,přední a zadní mlhovky,obrysová světla,osvětlení přístrojové desky a tlačítek klimatizace. Mám podezření na levou páčku u volantu. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky. Pro doplnění-mám Peugeot 206 gti S16 99kw.
  6. Plecatka

    Čidlo ABS

    V Bílině už nejsem. Loni jsem se přestěhoval na vesnici kousek od Sušice. Ale díky za tip,zkusím se poptat.
  7. Plecatka

    Čidlo ABS

    Díky.To už mě taky napadlo. Na kolik by přišla jednotka z druhé ruky? Dělá mi to pořád. Se starým i novým čidlem,takže tím to zřejmě nebude.
  8. Plecatka

    Čidlo ABS

    V pořádku. Včera jsem s jedním mechanikem sundal kolo,všechno zkontroloval a vyčistil. Když jsem odjel,kontrolka nesvítila. Zacouval jsem u baráku. Dneska jsem nastartoval,odjel a zase svítí. Já už fakt nevím.
  9. Mám Peugeot 206 S16. Občas mi svítí kontrolka ABS. Už jsem s tim byl asi čtyřikrát v servisu. Diagnostika ukazuje stále levé zadní kolo. Čidlo je rok nové,tím to není,dělalo to i se starým. Magnetický kroužek je taky dobrý. Jen prostě někdy zacouvám a po nastartování se rozsvítí kontrolka,pak po dalším zacouvání zase zhasne. Prostě to čidlo občas nedoléhá ke kroužku. Jinak brzdy fungují ok. Co s tím?
  10. Plecatka

    Peugeot 206 S16

    ChouLu ten první to není. Jak jsem psal,brácha má litrovou 206,tam je to buď první nebo čtvrtej. To mu někdo poradil. Tak jsme to zkoušeli na tom mým. Po odpojení prvního přestaly svítit oba displej,úplně a nešlo ani rádio. A ten čtvrtý tam nemám,ale dost jiných,tak se poptávám dál.
  11. Plecatka

    Peugeot 206 S16

    Rok výroby 99. Potmě moc nejezdím,jen do práce z práce. Vadí mi spíš,že za dne a jasna není na nich vidět vůbec nic. A proto sháním radu,který drátek odpojit. V případě,že by to byl v noci problém,můžu ho zase připojit. Ještě zkusím zítra ráno ten reostat pod budíkama.
  12. Plecatka

    Peugeot 206 S16

    Nemám denní svícení,zapínám světla ručně. A chtěl bych mít intenzitu osvětlení displejů stejné jako při zhasnutých světlech.
  13. Plecatka

    Peugeot 206 S16

    S největší pravděpodobností mám nemux. Takže bych potřeboval odpojit jeden drátek. Ale který?
  14. Plecatka

    Peugeot 206 S16

    Nevím,zda tam ma senzor. Spíš by mě zajímalo,jak to zrušit. Možná jsem hloupej,mám to auto nedlouho a nevím co je mux. Spíš bych to řešil odpojením nějakého kontaktu. Brácha má taky 206,ale "obyč" a on si to odpojil na kontaktech displejů. Ale když jsme koukali na to moje,tak já to tam mám jinak.
×
×
  • Vytvořit...