chuck11 Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Krása:o:super,ale to křídlo by na silnicích neprošlo:( Citovat
Vertex Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Nějak mu nelícujou přední světla:mad::D Citovat
Netopýrka Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Upřímně, není - linie zadku je příšerná, ty vypukliny kolem zadních světlometů, no blééé...a to křídlo radši komentovat nebudu, jinak se zase začneš mini čepejřit a měnit barvu :D Citovat
Petano Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Upřímně, není - linie zadku je příšerná, ty vypukliny kolem zadních světlometů, no blééé...a to křídlo radši komentovat nebudu, jinak se zase začneš mini čepejřit a měnit barvu :D Nastesti nejde o tuzing ale jsou to vsechno funkcni prvky Citovat
Netopýrka Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Já vím, nějaký držák na proprděné slipy z ďábelské jízdy se vždycky hodí.:D:D:D:D Citovat
Aceman206 Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 bez toho křídla je jinak super pěkné pěkné Citovat
chuck11 Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Já vím, nějaký držák na proprděné slipy z ďábelské jízdy se vždycky hodí.:D:D:D:D Pěkně řečeno proprděné,ale ono spíš budou pro*rané:roll;) [upravil dne 1.3.06 chuck11] Citovat
Bohumil Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Vertex Nějak mu nelícujou přední světla:mad::D Dveře jsou v oknech taky někde mimo. Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 V pripade prodeje Tohoto KRIDLA by jste si mohly koupit celyho Vaseho MILACKA (cca 80000 - 100000kc) Citovat
czer.t Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 ...pffff...to je toho...zlatá moje 405!!:roker Citovat
Netopýrka Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Leggatstreetcars : HMMM.....pak ještě ukecat Miláčka 405ku, aby se naučila rychleji lítat, aby to křídlo užila :D Citovat
vector Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Leggatstreetcars : HMMM.....pak ještě ukecat Miláčka 405ku, aby se naučila rychleji lítat, aby to křídlo užila :D No to musíš šlápnout na tu páčku v pravo. Tu co si na ní pokládáš opatrně tu nohu... tak se dá sešlápnout až na zem. Citovat
Netopýrka Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Pockej! Packu vpravo?!?!?!?!?!?! Tu ja ovladam rukou, nohama jen ty slapky na podlaze...jezis, ty musis byt fakt hrozne sikovny, kdyz zvladas radit nohama, ja musim rukama, ja nestiham :D Citovat
vector Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Pockej! Packu vpravo?!?!?!?!?!?! Tu ja ovladam rukou, nohama jen ty slapky na podlaze...jezis, ty musis byt fakt hrozne sikovny, kdyz zvladas radit nohama, ja musim rukama, ja nestiham :D Nechtěl sem nejt impertinentní a hned ti cpát nějakou šlapku víš. Jo je to ta ehm. šlapka uplně v pravo, akorát, se na ní nešlape jako na kole, ale drží se jen na zemi. Citovat
Netopýrka Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Jasně, že na ní v autě nešlapu jako na kole...to jsem zjistila hned, jak jsem si do něj sedla poprvé....to přeci nejde, protože kolo má šlapky jen dvě! Nebo ty jsi snad někdy měl kolo se třema šlapkama? :D Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Leggatstreetcars : HMMM.....pak ještě ukecat Miláčka 405ku, aby se naučila rychleji lítat, aby to křídlo užila :D V druhem pripade by si nemela to kridlo na co dat:myslimkdyby si musela kvuli nemu toho MILACKA prodat... pak uz to zachrani jenom tiskarna...:D:D Citovat
vector Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Jasně, že na ní v autě nešlapu jako na kole...to jsem zjistila hned, jak jsem si do něj sedla poprvé....to přeci nejde, protože kolo má šlapky jen dvě! Nebo ty jsi snad někdy měl kolo se třema šlapkama? :D Tři šlapky ??? Víš co to stojí na hodinu ? Ale vážně. Máš dvě šlapky a to prostřední je brzda. Tím se zpomaluje. Já to moc nepoužívám a uvažuju, že to nechám vymontovat. Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 By me zajimalo, kolik tak muzou stat treba 4 slapky????? Citovat
vector Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Leggatstreetcars By me zajimalo, kolik tak muzou stat treba 4 slapky????? Jedna 1000 na hodinu, když neni špatná a do auta se ti vejdou akorát. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.