Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co říkáte na tohle švihadlo?

Recommended Posts

Odesláno

Upřímně, není - linie zadku je příšerná, ty vypukliny kolem zadních světlometů, no blééé...a to křídlo radši komentovat nebudu, jinak se zase začneš mini čepejřit a měnit barvu :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Upřímně, není - linie zadku je příšerná, ty vypukliny kolem zadních světlometů, no blééé...a to křídlo radši komentovat nebudu, jinak se zase začneš mini čepejřit a měnit barvu :D :D :D

Nastesti nejde o tuzing ale jsou to vsechno funkcni prvky :D

Odesláno

Já vím, nějaký držák na proprděné slipy z ďábelské jízdy se vždycky hodí.:D:D:D:D:D

Pěkně řečeno proprděné:super,ale ono spíš budou pro*rané:D:roll;)

[upravil dne 1.3.06 chuck11]

Odesláno

Leggatstreetcars : HMMM.....pak ještě ukecat Miláčka 405ku, aby se naučila rychleji lítat, aby to křídlo užila :D :D :D

No to musíš šlápnout na tu páčku v pravo. Tu co si na ní pokládáš opatrně tu nohu... tak se dá sešlápnout až na zem. :D

Odesláno
:o Pockej! Packu vpravo?!?!?!?!?!?! Tu ja ovladam rukou, nohama jen ty slapky na podlaze...jezis, ty musis byt fakt hrozne sikovny, kdyz zvladas radit nohama, ja musim rukama, ja nestiham :D :D :D
Odesláno

:o Pockej! Packu vpravo?!?!?!?!?!?! Tu ja ovladam rukou, nohama jen ty slapky na podlaze...jezis, ty musis byt fakt hrozne sikovny, kdyz zvladas radit nohama, ja musim rukama, ja nestiham :D :D :D

Nechtěl sem nejt impertinentní a hned ti cpát nějakou šlapku víš.

Jo je to ta ehm. šlapka uplně v pravo, akorát, se na ní nešlape jako na kole, ale drží se jen na zemi.

Odesláno

Jasně, že na ní v autě nešlapu jako na kole...to jsem zjistila hned, jak jsem si do něj sedla poprvé....to přeci nejde, protože kolo má šlapky jen dvě! Nebo ty jsi snad někdy měl kolo se třema šlapkama? :D :D :D

Odesláno

Leggatstreetcars : HMMM.....pak ještě ukecat Miláčka 405ku, aby se naučila rychleji lítat, aby to křídlo užila :D :D :D

V druhem pripade by si nemela to kridlo na co dat:myslimkdyby si musela kvuli nemu toho MILACKA prodat...:roker

pak uz to zachrani jenom tiskarna...:D:D:D

Odesláno

Jasně, že na ní v autě nešlapu jako na kole...to jsem zjistila hned, jak jsem si do něj sedla poprvé....to přeci nejde, protože kolo má šlapky jen dvě! Nebo ty jsi snad někdy měl kolo se třema šlapkama? :D :D :D

Tři šlapky ??? Víš co to stojí na hodinu ?

Ale vážně. Máš dvě šlapky a to prostřední je brzda. Tím se zpomaluje. Já to moc nepoužívám a uvažuju, že to nechám vymontovat.

Odesláno
Původně zaslal: Leggatstreetcars

By me zajimalo, kolik tak muzou stat treba 4 slapky?????:myslim

Jedna 1000 na hodinu, když neni špatná a do auta se ti vejdou akorát. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...