Guest Bomba306 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Vrže mi palubka, mám s tím problém už u třetího pažouta, máte někdo podobný problém? Popřípadě, jak jste ho řešili, děkuji... Citovat
gvg Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Leda vyměnit auto za jinou značku To je známej problém, ale zdá se, že řešení našli žabožrouti až u 407 a výše. I když nevím, jestli to nevrzne i tam... Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 no myslim ze uz i stary model 406 nevrze, aspon u moji 406 to tak je, nevrzne ani trochu a to je 10 let stara, jel jsem v 4 roky stary oktavce a vrzala ostoset Zkousel jsem u 405ky, jeste stareho modelu, ktery vrzal obcas dost striknout silikonovy olej do tech spar, tam kde se mi zdalo ze to vrze ale vetsinou to moc nepomohlo Citovat
mk405 Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 jo dokud se něco nerozdělává tak to nevrže, po rozdělání začne občas se to řeší třeba i silikonem v místě spoje Citovat
Fx Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Mně to nevrže, na octavii jsem to řešil podložením míst s vůlí molitanem, ale ten se tak za dva roky zase vymačká (dělal jsem to dvakrát na Octavii rok 97) Citovat
rimmer Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 605tka vrzala jen zridka...po repose depose palubky vrze uprimne docela dost...radio to ovsem jisti a zvykl jsem si....na jare me ceka vymena vyparniku, tak se pokusim vse radne utahnout a pritahnout, pripadne vypodlozit..ale pochybuju, ze to nejak moc pomuze. Citovat
chuck11 Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 306 Mi nevrže vůbec,zato když jedu s bráchovou Octávkou tak to tam vrže jak staré rozvrzané kanapé na kterém se zrovna :Dvrže:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.