rostar Odesláno 7. červen 2019 Odesláno 7. červen 2019 Vážení clubaci. Mám dotaz na šrouby na litá kola. Litá kola mám originál i šrouby ale nezdá se mi že šrouby drží disk jen tak asi na 7_10mm. Je to v pořádku Citovat
Péťa Odesláno 7. červen 2019 Odesláno 7. červen 2019 Jak nadpis vlákna koresponduje s dotazem? ozzy56 a brixtr ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2019 Odesláno 7. červen 2019 každý šroubový spoj musí být zašroubovaný aspoň průměrem závitu, tzn., u kolového šroubu 12mm musí být v náboji zašroubovaný min. 12mm jinak když se ptáš, dej otazník Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. červen 2019 Odesláno 7. červen 2019 no s plynem to nema nic spolecneho ale tusim ze mysli delku zavitu v naboji - 12mm je sakra malo - upatnou ti srouby a kolo da v te rychlosti nekomu pres drzku Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2019 Odesláno 7. červen 2019 v náboji ani delší závit není , když budou šrouby dotaženy na předepsaný moment, nic se nestane Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.