ozzy56 Odesláno 10. červen 2019 Odesláno 10. červen 2019 nevím, jakou značku filtru dáváš, ale doporučuju kupovat kvalitní filtry jako Mann, Purflux, Bosch atd. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Brumlinc Odesláno 10. červen 2019 Autor Odesláno 10. červen 2019 Když jsem ho kontroloval byl tam nějaký co jsem nikdy neslyšel. Tak jsem dal Mann a šlape to jak má Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2019 Odesláno 10. červen 2019 no, no, a vo tom to je myslíš, že jsi levným filtrem ušetřil a nakonec sis nandal do gatí (neber to osobně), mám s těma šuntama svoje zkušenosti... Citovat
Brumlinc Odesláno 10. červen 2019 Autor Odesláno 10. červen 2019 Já na takových věcech nikdy nešetřím. Ten filtr jsem tam já nedával. Auto mám cca měsíc a olej a filtr byly vyměněny před koupí. Já nešetřil to prodávající. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 10. červen 2019 Odesláno 10. červen 2019 Tak jestli někdo takhle měnil i rozvody s pumpou a olej, tak můžeš začít i s jejich výměnou. Kdo šetřil na filtru za pár korun, tak pochybuju, že nešetřil i na ostatním. Rozvody a základní údržba (olej, filtry) jsou základ po koupi ojetiny. Brumlinc ohodnotil 1 Citovat
Brumlinc Odesláno 10. červen 2019 Autor Odesláno 10. červen 2019 Už jsem to nechal zkontrolovat od důvěryhodného osvědčeného mechanika a je to pořádku. Taky jsem tomu pak už nevěřil naštěstí se není čeho obávat ale díky za upozornění Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.