Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tož, páčka funguje :) A myslím, že v tý kabeláži se nikdo nevyzná xD K dokonalosti už jen chybí subwoofer se zesilovačem a nějak rozjet podsvícení panelu rádia... U toho stále tápu protože ve schématu k rádiu jsem nenašel připojení podsvitu. FM funguje, neměl jsem zapojenou anténu.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

Zatím ve fázi prototypu... Chce to pár úprav a pak to jen hezky nalakovat. Aktuálně V3, už jsem skoro spokojenej. Rádio není úplně zasunuté, proto tam je ten zub. 

IMG_20210307_132945.jpg

IMG_20210307_132951.jpg

Odesláno

Rádio má vstupy na CAN a CANbox. Pokud se zapojí bez toho VAN2CAN převodníku, ani se nezapne. Ale očividně tam je nějaká bota v překladu VAN na CAN, protože mi přestalo rádio ukazovat spotřebu, otevřené dveře atd. Takže zřejmě i to podsvětlení bude stejný případ.

Odesláno (upraveno)

Rádio svítí, sub hraje :) Blbec jsem si neuvědomil, že mám aktivní sub, takže připojovat ho na zesilovač je blbost. Vyřešení high-low převodníkem napojeným na origo instalaci. A začínají mě děsit policejní kontroly. Za poslední 3 dny mě brali 3x, z toho dnes s velkým bržděným vozíkem (B na něj stačí-3.5t), ale byl to hlavní důvod proč mě brali :D Navíc 3 kontroly-3 testy na chlast a 2x drogy :D 

IMG_20210313_073940.jpg

IMG_20210313_114511.jpg

Odesláno (upraveno)

Jo, rd3. To auto už když jsem ho koupil mělo slušnou výbavu. Osobně jsem dodělal alarm, dešťové čidlo a kožené sedačky. Jinak byly okna komplet elektrika, zrcátka komplet elektrika(nastavení i sklopení + se sklopí samy po zamknutí), výhřev sedaček, ESP, ABS, ASR, ostřik světel, digi klima, kožený paket. Když to tak vezmu, do plné výbavy mi chybí přední mlhovky, ale nové světla s nima už mám doma :)

Za to rd3 jsem i rád. Origo rt3 se, kor u před face, složitě nahrazuje jiným rádiem. 

Odesláno

Tvl čo ja by som dal za to keby moja 308 mala elektricky sklapatelne zrkadla a ze sa to da dorobit ale je s tym vela roboty a neviem ako na to 

• O 3 týdny později...
Odesláno
V 14. 3. 2021 at 9:26, anton308 napsal:

Tvl čo ja by som dal za to keby moja 308 mala elektricky sklapatelne zrkadla a ze sa to da dorobit ale je s tym vela roboty a neviem ako na to 

No u 307 s tim moc prace neni, staci nova zrcatka, jiny motory stahovani oken a melo by to cvachtat...

Odesláno

@Fruktis Před hodinou se možná snažil přihlásit, ale není mu to umožněno.

Můžeš mu zkusit napsat SZ, ale to nedoporučuji ;)

Jinak tuto konverzaci odstraním, aby neměl majitel zaplevelené vlákno. :papa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...