John Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: f3rdaaa Nez NOS, tak raci poradny turbo, twinturbo, nebo kompresor (sice nevim jaky je rozdil mezi turbem a kompresorem...). Myslim ze vysledny efekt bude mnouhem vyuzitelnejsi nez NOS.... Rozdíl mezi turbem a kompresorem je dost velký, hlavně v spotřebě paliva třeba,ale to se u tohodle moc neřeší. Atd. A pak kompresor nemá tzv. turbo efekt. Pokud tě opravdu zajímá rozdíl a +/- turba a kompresoru tak se koukni třeba sem zde link [upravil dne 28/2/06 John] Citovat
Rošťák Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 ja bych se do toho asi nepoustel neco sem o tom cetl a tech veci co je k tomu potreba neni zrovna malo a nejsou zrovna levny:-) typek co psal ten clanek upozornoval na ty levny sady kolem 20tis, ze takova ta opravdu kvalitni sada je vcetne montaze tak za 50 coz je vic nez hodnota vozu bez urazky:-) a hlavne dili v motoru to nemuseji vydrzet, dulezite je i sestelovani smesy taky by se mohlo stat ze ti pisty protecou klikou:-) tot muj nazor Citovat
Capy Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 nebudu se tu poštět do debaty o nitru ale mam příběh kyslíku.Kluci ti zkoušeli na škodovce zapojily kyslíkovou bombu do sání.naletišti zkoušeli účinek kyslíku.No jestli nekdo viděl škodovku hrabat na 3 na betonu tak asi tak to jelo-jak prokoplý.Otáčením kohoutku zvyšovali už tak brutální výkon 1,2motoru.Dokud se po dvou otočkách letiště navěky nezastavil.v kyslíku hoří teméř vše takže ventily téměř zmizeli písty jako cedník.asi takový je účinek kyslíku:D Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Capy nebudu se tu poštět do debaty o nitru ale mam příběh kyslíku.Kluci ti zkoušeli na škodovce zapojily kyslíkovou bombu do sání.naletišti zkoušeli účinek kyslíku.No jestli nekdo viděl škodovku hrabat na 3 na betonu tak asi tak to jelo-jak prokoplý.Otáčením kohoutku zvyšovali už tak brutální výkon 1,2motoru.Dokud se po dvou otočkách letiště navěky nezastavil.v kyslíku hoří teméř vše takže ventily téměř zmizeli písty jako cedník.asi takový je účinek kyslíku:D Kyslík patří jinam:D:D:D:D Jinak těmhle tvejm známým bych auto nepůjčil:bojim:bojim:D:D:D Citovat
oni Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Capy nebudu se tu poštět do debaty o nitru ale mam příběh kyslíku.Kluci ti zkoušeli na škodovce zapojily kyslíkovou bombu do sání.naletišti zkoušeli účinek kyslíku.No jestli nekdo viděl škodovku hrabat na 3 na betonu tak asi tak to jelo-jak prokoplý.Otáčením kohoutku zvyšovali už tak brutální výkon 1,2motoru.Dokud se po dvou otočkách letiště navěky nezastavil.v kyslíku hoří teméř vše takže ventily téměř zmizeli písty jako cedník.asi takový je účinek kyslíku:D no to uz jsem nekde slysel!to je fakt huzty,ale co skodovek je jak much!!! Citovat
Capy Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Oni jí měli bez papírů vykuchanou na blbnutí.Ted už nemaj s čim blbnout dojezdila.Jinak to sou spolužáci z vesnice za Slanym tak třeba tam odtud si už slyšel. Citovat
vector Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Holly Neuvažoval jste někdo, že byste si pořídil nitro do auta? Zajímalo by mě, co to obnáší, jak to funguje, výhody, nevýhody a kde se to dá sehnat a za kolik. No po tom všem co sem tu slyšel mi vstávaj vlasy na hlavě a kdo mě zná ví, že je to dost nepravděpodobný. Takže NOS do auta je zajímavá věc, ALE. 1.. nedává se kyslík, protože by se a) zničil motor a to přes upálení ventilů po propálení pístu atd.. b) kyslík je ve styku s mastnotou silně výbušný. Foukněte si ho do sání, jestli chcete, ale někde hodně daleko odemě. Tyhle nápady sem měl, když sem si hrál na písku se sklápěčkou a tahal holky za copy. 2... používá se injektor a jeho velikost záleží na obsahu motoru a MAX otáčkách. 3... Váha vzduchu snímá jen teplotu a průtok vzduchu, nedokáže změřit bohatost kyslíku, takže pohádky typu \"půstim to tam a jednotka přidá palivo, jsou jak od Boženy Němcové\" 4... Skutečně klesá teplota nasávaného vzduchu a to dost radikálně, ale většinou, když je citlivá váha vzduchu, vstřikuje se raději za ní. Vzduch při nižší telotě lépe prohořívá a vejde se ho do válců víc, proto jednotka potřebuje údaj o teplotě, aby přestavila vstřikovací mapu. 5... tento systém umožňuje krátkodobě (cca několik vteřin) zvýšit výkon motoru. No a tady se =udaje značně rozcházejí a záleží na konstrukci motoru, na tom jestli má , nebo nemá turbodmychadlo a na řadě dalších věcí. Někdo tvrdí, že až o 60 procent. Zvyšuje se jak tepelné, tak mechanické namáhání motoru nad mez, kterou výrobce kdy předpokládal a vzhledem ke specifické reakci nasávané směsi, je nutné tento systém využívat způsobem, který popíšu dál. 1... Vstřikuje se zásadně při zátěži motoru, nejlépe JEN v režimu plný plyn. 2....V jednotce je vstřikovací mapa, která říká kolik má jít paliva v tomto režimu. 3...Další možnost je mechanická vazba a přepínač, nebo jednúčelový powerBOX. 4... používá se jen po určitou dobu 5.... Vypočítá se MAX množství, paliva, které může projít vstřikem, nebo karburací a nesmí se překročit množství dodaného \"NOS\", aby nebyla příliš chudá směs. 5.... Proč vás to sakra zajímá ? Pokud sem na něco zapoměl, nebo se pletu, dejte mi vědět, rád si poslechnu, jak to je. Citovat
Holly Odesláno 28. únor 2006 Autor Odesláno 28. únor 2006 Díky za Capyho a Vectorovy odpovědi, to je přesně to, co jsem potřeboval slyšet a už na to kašlu. O výbušnosti kyslíku ve styku s mastnotou vím, byl to spíš jen takový \"myšlenkový experiment\":D Citovat
Marty Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Holly Neuvažoval jste někdo, že byste si pořídil nitro do auta? Zajímalo by mě, co to obnáší, jak to funguje, výhody, nevýhody a kde se to dá sehnat a za kolik. No po tom všem co sem tu slyšel mi vstávaj vlasy na hlavě a kdo mě zná ví, že je to dost nepravděpodobný. Takže NOS do auta je zajímavá věc, ALE. 1.. nedává se kyslík, protože by se a) zničil motor a to přes upálení ventilů po propálení pístu atd.. b) kyslík je ve styku s mastnotou silně výbušný. Foukněte si ho do sání, jestli chcete, ale někde hodně daleko odemě. Tyhle nápady sem měl, když sem si hrál na písku se sklápěčkou a tahal holky za copy. 2... používá se injektor a jeho velikost záleží na obsahu motoru a MAX otáčkách. 3... Váha vzduchu snímá jen teplotu a průtok vzduchu, nedokáže změřit bohatost kyslíku, takže pohádky typu \"půstim to tam a jednotka přidá palivo, jsou jak od Boženy Němcové\" 4... Skutečně klesá teplota nasávaného vzduchu a to dost radikálně, ale většinou, když je citlivá váha vzduchu, vstřikuje se raději za ní. Vzduch při nižší telotě lépe prohořívá a vejde se ho do válců víc, proto jednotka potřebuje údaj o teplotě, aby přestavila vstřikovací mapu. 5... tento systém umožňuje krátkodobě (cca několik vteřin) zvýšit výkon motoru. No a tady se =udaje značně rozcházejí a záleží na konstrukci motoru, na tom jestli má , nebo nemá turbodmychadlo a na řadě dalších věcí. Někdo tvrdí, že až o 60 procent. Zvyšuje se jak tepelné, tak mechanické namáhání motoru nad mez, kterou výrobce kdy předpokládal a vzhledem ke specifické reakci nasávané směsi, je nutné tento systém využívat způsobem, který popíšu dál. 1... Vstřikuje se zásadně při zátěži motoru, nejlépe JEN v režimu plný plyn. 2....V jednotce je vstřikovací mapa, která říká kolik má jít paliva v tomto režimu. 3...Další možnost je mechanická vazba a přepínač, nebo jednúčelový powerBOX. 4... používá se jen po určitou dobu 5.... Vypočítá se MAX množství, paliva, které může projít vstřikem, nebo karburací a nesmí se překročit množství dodaného \"NOS\", aby nebyla příliš chudá směs. 5.... Proč vás to sakra zajímá ? Pokud sem na něco zapoměl, nebo se pletu, dejte mi vědět, rád si poslechnu, jak to je. Já ti nevím, ale jseš si jistý, že kyslík je výbušný? Citovat
vector Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Původně zaslal: Marty Původně zaslal: vector Původně zaslal: Holly Neuvažoval jste někdo, že byste si pořídil nitro do auta? Zajímalo by mě, co to obnáší, jak to funguje, výhody, nevýhody a kde se to dá sehnat a za kolik. No po tom všem co sem tu slyšel mi vstávaj vlasy na hlavě a kdo mě zná ví, že je to dost nepravděpodobný. Takže NOS do auta je zajímavá věc, ALE. 1.. nedává se kyslík, protože by se a) zničil motor a to přes upálení ventilů po propálení pístu atd.. b) kyslík je ve styku s mastnotou silně výbušný. Foukněte si ho do sání, jestli chcete, ale někde hodně daleko odemě. Tyhle nápady sem měl, když sem si hrál na písku se sklápěčkou a tahal holky za copy. 2... používá se injektor a jeho velikost záleží na obsahu motoru a MAX otáčkách. 3... Váha vzduchu snímá jen teplotu a průtok vzduchu, nedokáže změřit bohatost kyslíku, takže pohádky typu \"půstim to tam a jednotka přidá palivo, jsou jak od Boženy Němcové\" 4... Skutečně klesá teplota nasávaného vzduchu a to dost radikálně, ale většinou, když je citlivá váha vzduchu, vstřikuje se raději za ní. Vzduch při nižší telotě lépe prohořívá a vejde se ho do válců víc, proto jednotka potřebuje údaj o teplotě, aby přestavila vstřikovací mapu. 5... tento systém umožňuje krátkodobě (cca několik vteřin) zvýšit výkon motoru. No a tady se =udaje značně rozcházejí a záleží na konstrukci motoru, na tom jestli má , nebo nemá turbodmychadlo a na řadě dalších věcí. Někdo tvrdí, že až o 60 procent. Zvyšuje se jak tepelné, tak mechanické namáhání motoru nad mez, kterou výrobce kdy předpokládal a vzhledem ke specifické reakci nasávané směsi, je nutné tento systém využívat způsobem, který popíšu dál. 1... Vstřikuje se zásadně při zátěži motoru, nejlépe JEN v režimu plný plyn. 2....V jednotce je vstřikovací mapa, která říká kolik má jít paliva v tomto režimu. 3...Další možnost je mechanická vazba a přepínač, nebo jednúčelový powerBOX. 4... používá se jen po určitou dobu 5.... Vypočítá se MAX množství, paliva, které může projít vstřikem, nebo karburací a nesmí se překročit množství dodaného \"NOS\", aby nebyla příliš chudá směs. 5.... Proč vás to sakra zajímá ? Pokud sem na něco zapoměl, nebo se pletu, dejte mi vědět, rád si poslechnu, jak to je. Já ti nevím, ale jseš si jistý, že kyslík je výbušný? Proč se ventil na ksylík nemaže ? Běž to zkusit. Navíc v čistém kyslíku shoří skoro všechno. Výboch je jen velmi rychlé hoření. Směs čistého kyslíku a téměř čehokoli jemě rozptýleného, třeba i prachu, stačí, když to trochu hoří a je to pecka jako ... [upravil dne 4.3.06 vector] Citovat
Marty Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Marty Původně zaslal: vector Původně zaslal: Holly Neuvažoval jste někdo, že byste si pořídil nitro do auta? Zajímalo by mě, co to obnáší, jak to funguje, výhody, nevýhody a kde se to dá sehnat a za kolik. No po tom všem co sem tu slyšel mi vstávaj vlasy na hlavě a kdo mě zná ví, že je to dost nepravděpodobný. Takže NOS do auta je zajímavá věc, ALE. 1.. nedává se kyslík, protože by se a) zničil motor a to přes upálení ventilů po propálení pístu atd.. b) kyslík je ve styku s mastnotou silně výbušný. Foukněte si ho do sání, jestli chcete, ale někde hodně daleko odemě. Tyhle nápady sem měl, když sem si hrál na písku se sklápěčkou a tahal holky za copy. 2... používá se injektor a jeho velikost záleží na obsahu motoru a MAX otáčkách. 3... Váha vzduchu snímá jen teplotu a průtok vzduchu, nedokáže změřit bohatost kyslíku, takže pohádky typu \"půstim to tam a jednotka přidá palivo, jsou jak od Boženy Němcové\" 4... Skutečně klesá teplota nasávaného vzduchu a to dost radikálně, ale většinou, když je citlivá váha vzduchu, vstřikuje se raději za ní. Vzduch při nižší telotě lépe prohořívá a vejde se ho do válců víc, proto jednotka potřebuje údaj o teplotě, aby přestavila vstřikovací mapu. 5... tento systém umožňuje krátkodobě (cca několik vteřin) zvýšit výkon motoru. No a tady se =udaje značně rozcházejí a záleží na konstrukci motoru, na tom jestli má , nebo nemá turbodmychadlo a na řadě dalších věcí. Někdo tvrdí, že až o 60 procent. Zvyšuje se jak tepelné, tak mechanické namáhání motoru nad mez, kterou výrobce kdy předpokládal a vzhledem ke specifické reakci nasávané směsi, je nutné tento systém využívat způsobem, který popíšu dál. 1... Vstřikuje se zásadně při zátěži motoru, nejlépe JEN v režimu plný plyn. 2....V jednotce je vstřikovací mapa, která říká kolik má jít paliva v tomto režimu. 3...Další možnost je mechanická vazba a přepínač, nebo jednúčelový powerBOX. 4... používá se jen po určitou dobu 5.... Vypočítá se MAX množství, paliva, které může projít vstřikem, nebo karburací a nesmí se překročit množství dodaného \"NOS\", aby nebyla příliš chudá směs. 5.... Proč vás to sakra zajímá ? Pokud sem na něco zapoměl, nebo se pletu, dejte mi vědět, rád si poslechnu, jak to je. Já ti nevím, ale jseš si jistý, že kyslík je výbušný? Proč se ventil na ksylík nemaže ? Běž to zkusit. Navíc v čistém kyslíku shoří skoro všechno. Výboch je jen velmi rychlé hoření. Směs čistého kyslíku a téměř čehokoli jemě rozptýleného, třeba i prachu, stačí, když to trochu hoří a je to pecka jako ... [upravil dne 4.3.06 vector] Chápu, že je to asi slovíčkaření, ale to přeci pak hoří ta látka. Jinak v souhlas, že v čistém kyslíku je hoření o něčem jiném.. Citovat
vector Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Marty Původně zaslal: vector Původně zaslal: Marty Původně zaslal: vector Původně zaslal: Holly Neuvažoval jste někdo, že byste si pořídil nitro do auta? Zajímalo by mě, co to obnáší, jak to funguje, výhody, nevýhody a kde se to dá sehnat a za kolik. No po tom všem co sem tu slyšel mi vstávaj vlasy na hlavě a kdo mě zná ví, že je to dost nepravděpodobný. Takže NOS do auta je zajímavá věc, ALE. 1.. nedává se kyslík, protože by se a) zničil motor a to přes upálení ventilů po propálení pístu atd.. b) kyslík je ve styku s mastnotou silně výbušný. Foukněte si ho do sání, jestli chcete, ale někde hodně daleko odemě. Tyhle nápady sem měl, když sem si hrál na písku se sklápěčkou a tahal holky za copy. 2... používá se injektor a jeho velikost záleží na obsahu motoru a MAX otáčkách. 3... Váha vzduchu snímá jen teplotu a průtok vzduchu, nedokáže změřit bohatost kyslíku, takže pohádky typu \"půstim to tam a jednotka přidá palivo, jsou jak od Boženy Němcové\" 4... Skutečně klesá teplota nasávaného vzduchu a to dost radikálně, ale většinou, když je citlivá váha vzduchu, vstřikuje se raději za ní. Vzduch při nižší telotě lépe prohořívá a vejde se ho do válců víc, proto jednotka potřebuje údaj o teplotě, aby přestavila vstřikovací mapu. 5... tento systém umožňuje krátkodobě (cca několik vteřin) zvýšit výkon motoru. No a tady se =udaje značně rozcházejí a záleží na konstrukci motoru, na tom jestli má , nebo nemá turbodmychadlo a na řadě dalších věcí. Někdo tvrdí, že až o 60 procent. Zvyšuje se jak tepelné, tak mechanické namáhání motoru nad mez, kterou výrobce kdy předpokládal a vzhledem ke specifické reakci nasávané směsi, je nutné tento systém využívat způsobem, který popíšu dál. 1... Vstřikuje se zásadně při zátěži motoru, nejlépe JEN v režimu plný plyn. 2....V jednotce je vstřikovací mapa, která říká kolik má jít paliva v tomto režimu. 3...Další možnost je mechanická vazba a přepínač, nebo jednúčelový powerBOX. 4... používá se jen po určitou dobu 5.... Vypočítá se MAX množství, paliva, které může projít vstřikem, nebo karburací a nesmí se překročit množství dodaného \"NOS\", aby nebyla příliš chudá směs. 5.... Proč vás to sakra zajímá ? Pokud sem na něco zapoměl, nebo se pletu, dejte mi vědět, rád si poslechnu, jak to je. Já ti nevím, ale jseš si jistý, že kyslík je výbušný? Proč se ventil na ksylík nemaže ? Běž to zkusit. Navíc v čistém kyslíku shoří skoro všechno. Výboch je jen velmi rychlé hoření. Směs čistého kyslíku a téměř čehokoli jemě rozptýleného, třeba i prachu, stačí, když to trochu hoří a je to pecka jako ... [upravil dne 4.3.06 vector] Chápu, že je to asi slovíčkaření, ale to přeci pak hoří ta látka. Jinak v souhlas, že v čistém kyslíku je hoření o něčem jiném.. No, takže hoří i věci, co by normálně nehořeli a věci co nermálne hoří hodně mají tendenci vybuchovat. No a pak je tu ještě chemická reakce některých látek s kyslíkem a to bývá také veliká sranda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.