Kvasky Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Zdravím, chtěl bych kapánek snížit a přitvrdit předek na 306-ce. Nechci to dát úplně k zemi (aby zase nebyl zadek nakopnutej a abych taky někde projel). Myslíte, že mi tam půjdou pružiny z S16?? O kolik jsou asi nižší? Nebo mám koupit přímo pružiny na můj typ? Našel jsem pružiny PLATIMEX za docela rozumný ceny. ( www.2mmotorsport.cz ). A ještě otázka: Jak se to bude chovat, když vyměním jen pružiny a tlumiče nechám origo?? Díky za odpovědi Citovat
chuck11 Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Co pružiny HR o těch si nepřemýšlel:papa Citovat
oni Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 podle me by se to melo menit vsechno protoze to bude mit jinou progresivitu nez na kterou je delanej ten origo tlumic!!on treba nejakejch par km vydrzi apak odejde!!! Citovat
Kvasky Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 HR jsou drahý. Tyhle stojí cca 1800Kč a myslím, že mi to splní stejnou úlohu. Ale je to sníženo o 40mm což se mi zdá dost. Máte někdo zkušenosti s Platimex? Citovat
Kvasky Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: oni podle me by se to melo menit vsechno protoze to bude mit jinou progresivitu nez na kterou je delanej ten origo tlumic!!on treba nejakejch par km vydrzi apak odejde!!! Právě proto se ptám. Nechci vrážet potom ještě do tlumičů. Citovat
Capy Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Jestli si někdy viděl jet proti tobě auto co tak divně poskakuje tak to je snížení bez tlumičů.Pružiny maj jinou rezonanci tak se to pak hádá.U malého snížení (-30)by to nemělo tak vadit.Co tam pak dát tlumiče z s16 budou tvrdší. Citovat
oni Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 ja to mu taky moc nerozumim,ale vim ze kazda pruzina ma svoji progresivitu a tlumic je navrzenej k ni a ten zabranuje aby se to cely na ty pruzine nehejbalo do stran!!podle meho nazoru musej bejt i tlumice a vetsinou se to prodava jako komlet!!!zkus se zeptat na tu progresivitu,treba u tech snizenejch pruzin bude stejna jako u tech origo,ale pochybuju!!! Citovat
Zybal Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 tak vem si radu o koho chces, ale vzdy je vse o penezich, pokud chces snizit auto tak to udelas jedine pruzinama a tlumice jsou jako doplnek, nerikam ze jsou zbytecnost ale nejsou pri snizovani tak dulezite, auto strvrdis pruzinama a tlumice ti budou jen tlumit ty vetsi rany.. jinak dival jsem se ti po snizeni a jedine nemci deaji kolem 30mm a 25mm ale to stoji dost, ja mam 25mm a je to dostacujici, vic uz bych tam dat nemohl, nevlezli by se mi tam kola. Zybal Citovat
oni Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 no nesouhlasim,myslim si ze je dulezite k tomu koupit tlumice,neni tlumic jako tlumic!snizena pruzina ma jiny perovani,ale mas pravdu ze je to jen o penezich!!mas prachy,mas vsechno a v dnesni dobe uz mas opravdu vsechno!!! Citovat
Zybal Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 o penezich je vse i ty tlumice i to perovani, ale pokud uz ted uvazuje o perach za 1800,- tak urcite nabude investovat jeste do sportovnich tlumicu.. Citovat
oni Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 tak ale bude muset pocitat ze za nejakou dobu bude stejne muset koupit novy a nebo taky ne,nic neni vyspitatelny,ze??? Citovat
Zybal Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 to mas pravdu, nastesti pri ztvrzeni auta min trpi tlumice, protoze jsou o tech 40mm min namahane, navic pokud to bude mit v kombinaci s nejakyma hodne nizkoprofil pneu, tak nepozna jestli ma tlumice nebo ne ) Citovat
oni Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 jj tak to s tebou souhlasim!!ale kdyz uz to je rozdelany tak at se to udela vsechno!!! Citovat
vector Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: Zybal to mas pravdu, nastesti pri ztvrzeni auta min trpi tlumice, protoze jsou o tech 40mm min namahane, navic pokud to bude mit v kombinaci s nejakyma hodne nizkoprofil pneu, tak nepozna jestli ma tlumice nebo ne ) Co to meleš za hrůzy ? Chudáci tlumiče budou pracovat jen v krajní poloze, kde třeba nemaj ani činnou oblast. Vytečou ti jako 16tka na dýze. Jestli seš schopnej prohlásit, že s tvrdšíma nižšíma pružinama tlumiče míň \"trpěj\" tak je mi tě dost líto a mazej si hrát s angličákama. Ještě tu někomu poraď, aby se někdde vysypal Vybodněte se na snížený pružiny bez pořádnejch tlumičů. Když někdo přemejšlí o dvojce za péra, asi těžko má ty origo tlumiče v rozumnym stavu. Raději si dejte ty škopky dohromady, než vám něco upadne a nevymejkšlejte blbosti. Co máte ze snížení předku ? Přijemnou erekci ? Nebo co tím sledujete ? Mnohem větší službu vám auto prokáže s pořádnejma tlumičema i se sériovou vejškou. O odpružení a tlumení, o neodpružených a odpružených hmotách i těžišti se učej pubertálové na učnáku v druhym ročníku. Tohle mě teda opravdu vytáčí. Dejte si tam třeba pružiny z postele, ale pak nejezděte na silnici. Nechte si založit sekci Tuzing, nebo prznění auta. Citovat
oni Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 tak muzu rict ze ted jsem se zasmal,nemusis bejt hned tak nakvasenej,ale taky mas pravdu!!!!! Citovat
Kvasky Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 Tak asi bude nejlepsi to nechat v puvodním stavu a nebo tam dát komplet z S16. Nynější tlumiče mám OK. Na léto mám nízkoprofiláky a vadí mi, že je předek poměrně ještě vysoko. Myslím mezeru mezi kolem a lemem. Nechci nejakej brutus, ale krapet bych to dolu chtěl dát. O kolik je asi S16 níž než normální? Citovat
Vvitty Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: Zybal to mas pravdu, nastesti pri ztvrzeni auta min trpi tlumice, protoze jsou o tech 40mm min namahane, navic pokud to bude mit v kombinaci s nejakyma hodne nizkoprofil pneu, tak nepozna jestli ma tlumice nebo ne ) na to jsi prisel jak??? tlumice jsou soustava navrzena na konkretni pracovni podminky - hmotnost auta, delka pruzin, jejich tvrdost... Pri kombinaci s nizkoprofil pneu pocitej se zajimavymi zazitky z prazskych silnic (vlastni zkusenost) a s tim, ze cele auto mnohem vic trpi. Nehlede na to, ze 17\" jsou tezsi nez 15\" a jedna se o neodpruzenou hmotu, navic s nejvetsi hmotnosti rozlozenou dale od osy otaceni.... Kvasky: jestli mas na pruziny 1800,-, tak se na to vykasli, stejne budes ty tlumice pak muset vymenit, odejdou za chvili. Mimochodem, zrovna 306 ma podvozek hodne dobre udelany a kazdy zasah jen zhorsi parametry. Navic rozhodis vysku predek - zadek a auto se bude chovat jinak (podle me v tomto pripade hur) v zatackach... a s kratsima pruzinama a seriovejma tlumicema i na hrbolech. A druha, nemene podstatna vec - auto bude diky tomu mnohem vic trpet otresy a ty taky. Citovat
Zybal Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 vector )) tuneri - tuzeri cha at se vam dale zdaji pekne sny cus panove a cekejte ode me nejakou pomoc... ps.: asi jsi jen vyucenej to byla ma prvni reakce na tvou odpoved, protoze me docela stve ze se ti nekdo snazi pomoct poradit a ty jsi na nej takovy, az tobe projde rukama tolik tlumicu a snizenych pruzin a odjezdis tolik zavodu co ja tak si muzem podat ruce, ja ti pak povim promin ze jsem napsal takovou hloupost, jsi fakt trida, ale bohuzell...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.