TheAzurit123 Odesláno 16. duben 2019 Odesláno 16. duben 2019 (upraveno) Zdravím všechny. Shaním brzdovou trubičku na peugeot 206 1.1i Hatchback r.v 1999. Jedná se o brzdovou trubičku která vede z ABS bloku k pravé přední k brzdové hadičce. Pokud někdo má nebo neví kde by se dala sehnat prosím napište :). Děkuji mockrát. Upraveno 16. duben 2019 uživatelem TheAzurit123 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. duben 2019 Odesláno 16. duben 2019 kazdej servis vyrobi na miru z metraze do 3 hodin Citovat
TheAzurit123 Odesláno 16. duben 2019 Autor Odesláno 16. duben 2019 Ano jí vím ale v okolí mají všechny plno na měsíc dopředu tak zkouším sehnat už tady naohýbanou a vyměnily by sme to doma. Citovat
PaKr Odesláno 17. duben 2019 Odesláno 17. duben 2019 Já jsem nedávno nesehnal natvarovanou trubku, tak jsem koupil v odpovídající metráži měděnou trubku i s koncovkama a za půl hodinky byla namontovaná dobře se s tím dělalo, protože jde bez problémů ohýbat a nemusel jsem zápasit s předtvarovanou trubkou v úzkých místech. Jenom na závěr jsem to šplíchnul černou barvou ve spreji, protože prý to nemají na technické rádi. Ale jestli chceš tvarovanou, tak zkus v normálních autodílech nebo v dražším případě v Kelly Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. duben 2019 Odesláno 17. duben 2019 med nesnasi to jen na okraj ono jde ohnout i klasickou ocelovou jen to chce vic sily Citovat
PaKr Odesláno 17. duben 2019 Odesláno 17. duben 2019 no proto ten černý sprej no uvidím v září, jestli si toho všimnou. v nejhorším to předělám. asi upravením(ohnutím nebo zkrácením) trubky z jiné verze víc mě zaráží, že se prodává něco k brzdám,co by se nemělo používat. ale asi bych byl naivní, když bych čekal v obchodě jenom schválené věci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.