Patres0144 Odesláno 21. březen 2019 Odesláno 21. březen 2019 Zdravím... Mám taký problém s tapacírami na mojom peugeote... Pred dvoma rokmi sa z nich začala odliepať látka.. najprv som to neriešil ale potom je kúpili nieaký lep na tapacíre a ocalunili sme to koženkou... Prvé dva mesiace to bolo krásne ale už sa to znova odliepa... Keď sme dávali dole starú látku tak pod tým bol taký lep ktorý išiel čiastočne dole len drotenkou na frišku. Myslím si že preto že to nešlo dole nedrží ani nová koženka. Máte s tým skúsenosť, ak áno čím dať ten starý lep dole? Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2019 Odesláno 21. březen 2019 Jo, je to ten rozpadly molitan, kterym byla latka podlepena, aby byl tapec mekky. Je to i pricina, proc to lepidlo nedrzi. No bud to zkusit nejakym rozpoustedlem, toluen, aceton apod nebo pak jedine mechanicky. Taky se na to chystam u 406 a zatim netusim, co s tim Citovat
Patres0144 Odesláno 24. březen 2019 Autor Odesláno 24. březen 2019 @Ferry Toulen a aceton som skúšal a ani s tým nepohlo.. Potom som vyskúšal excentrickú a vibračnú brúsku a šmirgle hneď zašpinilo.. Potom som to zobral drotenkou na frišku a to zasa narobilo veľké rihy a jamy do tapacíru. Už som s tým v koncoch Citovat
Ferry Odesláno 24. březen 2019 Odesláno 24. březen 2019 Jeste mozna zkusit technicky benzin nebo nejake spreje na odstranovani samolepek Citovat
Patres0144 Odesláno 24. březen 2019 Autor Odesláno 24. březen 2019 Ešte tie spreje nieake zohnam ale technický benzín nefunguje/ani normálny benzín . Citovat
Ferry Odesláno 24. březen 2019 Odesláno 24. březen 2019 Jeste me napadlo, jelikoz molitan je typ PUR peny, tak zkusit cistic na zatvrdlou stavebni PUR penu Patres0144 ohodnotil 1 Citovat
krtek 2 Odesláno 24. březen 2019 Odesláno 24. březen 2019 (upraveno) ja to odrbal ryzakom alebo kefkou na topanky a ako brusivo som pouzil solvinu treba sa s tym trochu pohrat ale ide to, najprv spachtlou odrbat nahrubo a potom dokefovat s brusnou pastou (pouzil som solvinu)a to preto ze ten molitan prestane lepit ak sa namiesa s tou solvinou ,samozrejme namacat to vodou agresivne rozpustadla by som neriskoval lebo ten laminat ti praskne novu latku som podlepil lepidlom chemopren extrem stecom natrel tapacir a tiez samostatne latku a zatim to drzi cca 3/4 roka Upraveno 24. březen 2019 uživatelem krtek 2 Patres0144 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.