Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím...

Mám taký problém s tapacírami na mojom peugeote... Pred dvoma rokmi sa z nich začala odliepať látka.. najprv som to neriešil ale potom je kúpili nieaký lep na tapacíre a ocalunili sme to koženkou... Prvé dva mesiace to bolo krásne ale už sa to znova odliepa... 

Keď sme dávali dole starú látku tak pod tým bol taký lep ktorý išiel čiastočne dole len drotenkou na frišku. Myslím si že preto že to nešlo dole nedrží ani nová koženka. Máte s tým skúsenosť, ak áno čím dať ten starý lep dole?

Odesláno

Jo, je to ten rozpadly molitan, kterym byla latka podlepena, aby byl tapec mekky. Je to i pricina, proc to lepidlo nedrzi. No bud to zkusit nejakym rozpoustedlem, toluen, aceton apod nebo pak jedine mechanicky. Taky se na to chystam u 406 a zatim netusim, co s tim

Odesláno

@Ferry Toulen a aceton som skúšal a ani s tým nepohlo..

Potom som vyskúšal excentrickú a vibračnú brúsku a šmirgle hneď zašpinilo.. Potom som to zobral drotenkou na frišku a to zasa narobilo veľké rihy a jamy do tapacíru. Už som s tým v koncoch 😂

Odesláno (upraveno)

ja to odrbal ryzakom alebo kefkou na topanky a ako brusivo som pouzil solvinu 

treba sa s tym trochu pohrat ale ide to, najprv spachtlou odrbat nahrubo a potom dokefovat s brusnou pastou (pouzil som solvinu)a to preto ze ten molitan prestane lepit ak sa namiesa s tou solvinou ,samozrejme namacat to vodou 

agresivne rozpustadla by som neriskoval lebo ten laminat ti praskne 

novu latku som podlepil lepidlom chemopren extrem stecom natrel tapacir a tiez samostatne  latku a zatim to drzi cca 3/4 roka 

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...