xsimik00 Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Nemate nahodou nekdo prirucku na P406 2.2HDi r.v.2001? Je to ale dovoz z francie z max. vybavou. Neni to stejne s ceskou 406 a nevim jak si nastavit datum a cas na displeji (nejsou tam ty tlacitka vedle toho displeje) a kcemu slouzi tlacitko na leve pacce (tam kde se zapinaji svetla). Na prave pacce mi to prepina ruzne mody na displeji. Jo a taky jsem neprisel a jak dat pozice ridicova sedadla do pameti. Citovat
Dave_k Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 No pokud máš navigaci tak potřebuješ ještě DO k tý navigaci a přes něj jde vše nastavit. Pokud jde o ukládání pamětí, mělo by tuším stačit buďto stisknout \"M\" a potom číslo paměti. Nebo oboje současně (uloží se současně i nastavení zrcátek ). [upravil dne 19/2/06 Dave_k] Citovat
xsimik00 Odesláno 19. únor 2006 Autor Odesláno 19. únor 2006 no stema poloha to zkusim, ale stou navigaci bude problem, DO nemam. pres radio nebo tak nejak to nejde nastavit? Ma to DO nejake dalsi dulezite funkce at vim jetli premyslet o jeho koupi nebo si radsi poustet radio kde hlasi cas? Jo a nevite nekdo jaky je tam typ konektoru na CD menic. Pri havaraji (meho predchudce) to zchytal a v peugeotu stoji novy 15000-20000. A to neumi cist MP3! Citovat
xsimik00 Odesláno 19. únor 2006 Autor Odesláno 19. únor 2006 jo jeste jsem se zapomel zeptat jak si nastavim dalsi servisni interval na pocitaci kilometru. Vymenu filtru a oleje jsem si provedl svepomoci. Tedmi tam zbyva 100 km a mam strach aby me to pri nule neodstavilo:D Citovat
P607Olda Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Původně zaslal: xsimik00 jo jeste jsem se zapomel zeptat jak si nastavim dalsi servisni interval na pocitaci kilometru. Vymenu filtru a oleje jsem si provedl svepomoci. Tedmi tam zbyva 100 km a mam strach aby me to pri nule neodstavilo:D Bylo to tady popsano pod 106 nebo v servisu, asi v prosinci. Vypnes klicek, stisknes nulovani km, drzis, zapnes klicek, na tachaci odbihaji nejake cislice, pockas do nuly a je to. Je to jednoduche, kdyz tak si to jeste vyhledej. Ukladani sedadel do pameti: mas tam tlacitko M? takze M a pak 1 nebo 2. Mam dojem ze pritom musi byt klicek v prvni nebo druhe poloze a nenastartovano(???) Nastaveni sedadel do polohy z pameti: musis to tlacitko drzet celou dobu co jedou motory. Citovat
P607Olda Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Leva packa - u mne dlouhe drzeni prepina mod svetel - automaticke zapinani podle osvetleni. Neda se tim nastavit aut. rozsviceni svetel pri nastartovani, to jen v servisu. Citovat
piškotek Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Nevím o tom že by byla verze pro FRANCII jiná než ta co se dělala pro ČR.Možná se liší jenom výbavou.A to jsem toho viděl už dost za tu dobu co ty auta prodávám Citovat
piškotek Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Jo a manuál se dělá v jen v jedný podobě.Jen pokaždé v jiném jazyce.Dá se koupit u peugeota za 1000,-Kč bez DPH. Citovat
Dave_k Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Původně zaslal: xsimik00 no stema poloha to zkusim, ale stou navigaci bude problem, DO nemam. pres radio nebo tak nejak to nejde nastavit? Ma to DO nejake dalsi dulezite funkce at vim jetli premyslet o jeho koupi nebo si radsi poustet radio kde hlasi cas? Jo a nevite nekdo jaky je tam typ konektoru na CD menic. Pri havaraji (meho predchudce) to zchytal a v peugeotu stoji novy 15000-20000. A to neumi cist MP3! Ovladač u peugeota stojí 4500,- bez DPH. Referenční číslo 6563 02. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.