Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim vas poradte, jak zjistim, ktery typ kladky a remene si mam koupit k vymene rozvodu? Pro pripadne stouraly, nakupuji jen material, vymena bude provadena v servise ;) Kdybyste mi mohl nekdo primo doprucit, mam P206 1.4i, r.v. 12/99.

Pokud by bylo mozno, tak ze sortimentu na www.autokelly.cz, z tama to budu objednavat.

(tam se to rozlisuje podle cisla motoru, ale to sem nemohl zaboha najit)...

Diky :papa

Odesláno

Pokud ti můžu poradit kup si jen originální sadu.Je na 120.000Km a je ta co tam byla když to auto sjelo z výrobní linky.A oni věděli proč ji tam mají dát.A cena nebude daleko od autokelly. Na 406ku dokonce stojí míň v Peugeotu než u autokelly.Čest.P.S mrkni ještě zrovna na vodní pumpu.

Odesláno

Diky ti za radu, dobry clovece ;) Ja si to ovsem chci koupit z obchodu, kde budu mit tretinovou slevu a nevim, jestli me tam tyto originalni veci budou schopni sehnat. Kazdopadne se na to optam.

Pokud ale budu kupovat neoriginal veci, potreboval bych vedet, ktery z tech nabizenych remenu a kladek na autokelly je pro me auto ten pravy. :myslim:myslim

Odesláno

Pokud ti to zato stojí tak kup ten nejlevnější co seženeš.Já nemám na svém autě ani šroubek neoriginál.Ale to je jen můj názor.Nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci.A v autokelly snad ví co ti můžou nabídnout.

Odesláno

To slopperjoe: elitcat.cz jsem nenasel, ale pokud jsi myslel elitcar, tak je to stranka o renaultech, tak nevim :myslim

To piškotek: moc si vazim tve i slopperjoeho rady, ale mel sem na mysly radu o konkretnim typu techto dvou soucasti! :cool:

...btw, myslel jsi opravdu \"ten nejlevnejsi\" ?

Odesláno
Původně zaslal: Zeier

To slopperjoe: elitcat.cz jsem nenasel, ale pokud jsi myslel elitcar, tak je to stranka o renaultech, tak nevim :myslim

To piškotek: moc si vazim tve i slopperjoeho rady, ale mel sem na mysly radu o konkretnim typu techto dvou soucasti! :cool:

...btw, myslel jsi opravdu \"ten nejlevnejsi\" ?

http://www.elitecat.cz/Default.asp

Odesláno

Asi jsem uplne blbej anebo to nechapu, ale na vsech strankach, co nabizeji tyto veci, je remen a kladka OD cisla motoru 3666766 anebo DO cisla motoru 3666765. Kde je cislo motoru, nevim, tak poradte uz nekdo PLS, jak to mam zjistit?? :myslim:bojim:myslim:bojim

Odesláno

Asi jsem uplne blbej anebo to nechapu, ale na vsech strankach, co nabizeji tyto veci, je remen a kladka OD cisla motoru 3666766 anebo DO cisla motoru 3666765. Kde je cislo motoru, nevim, tak poradte uz nekdo PLS, jak to mam zjistit?? :myslim:bojim:myslim:bojim

A o VIN si už někdy v životě slyšel ?

Odesláno

P206 1.4i TU3JP (KFX/KFW) 1360 cm3 / 55KW r 1998>

Workshop + elitecat najdes te cisla s cenami aj na

http://www.peugeot.cz/SpareParts/index.php

kladka 082954 tu istu kladku ma aj TU1JP a TU5JP

remen 081644

kompled kit 083103 (Remen+Kladka)

z cerpadlom ti nepomezem mam v tom gulas cisla mi nesedia 0120723

peugeotacki servis tam ma P106 a P306 tak ti nevim :)

a prca bude ak mas ini motor to ma nasere :)

Odesláno
Původně zaslal: vector

Nikde jsem se nedocetl, ze by se to rozlisovalo podle VIN cisla, vsude je to podle cisla motoru.

fijalka: diky ti za radu taky, ale furt tady neni nikdo schopny me poradit, kterou z casti, jez jsou uvedeny na AUTOKELLY.CZ vybrat :o(, resp. kdybych si nevybral original, potrebuju znat presny typ, katalogove cislo dane neoriginalni soucasti...

btw, kdyz nekteri radi poridit si original, vyjde to sice drazsi, ale jsou zkusenosti s tim, ze by se \"nepežo?ácký\" dil v tomto pripade neosvedcil?

Odesláno

Původně zaslal: vector

Nikde jsem se nedocetl, ze by se to rozlisovalo podle VIN cisla, vsude je to podle cisla motoru.

fijalka: diky ti za radu taky, ale furt tady neni nikdo schopny me poradit, kterou z casti, jez jsou uvedeny na AUTOKELLY.CZ vybrat :o(, resp. kdybych si nevybral original, potrebuju znat presny typ, katalogove cislo dane neoriginalni soucasti...

btw, kdyz nekteri radi poridit si original, vyjde to sice drazsi, ale jsou zkusenosti s tim, ze by se \"nepežo?ácký\" dil v tomto pripade neosvedcil?

Nechce se mi věřit, že můžete řešit takovou blbost.

1. podle VIN zjistíš číslo motoru.

2. podle VIN zjistíš číslo dílu co potřebuješ.

3. ta \"sleva\" jak říkáš je naprostoirelevantní v případě rozdovů a ceny rozvodů. Pokud to necháš na konkrétním servisu, budou ti držet záruku, jinak těžko.

4. dohadujete se tady o tom, kde ten krám koupit a přitom nemáte ani ponětí o výrobci a kvalitě.

Je to díl na sto tisíc kilometrů a kolik je rozdíl v ceně ?

Někdy řešíte hrozný blbosti pánové :myslim

Odesláno

Vector netroufam si s tebou o necem polemizovat, ale prozrad mi teda, jak podle VIN zjistim cislo motoru. Nekde sem nasel odkaz, kde byla tabulka, ve ktere bylo, co ktere cislo znamena, ale o cisle motoru tam nebyl zminka.

O bodu 3 se nebudem bavit, je to totiz trosku slozitejsi, nez se zda...

A na radu ohledne vyrobce a kvality mam uz cloveka, kterej bude vedet.

Prosta rada zni, KDE ANEBO JAK ZJISTIM CISLO MOTORU?

...z toho VIN by me to opravdu zajimalo.

Odesláno

Podla VIN zistis typ motoru a ne vyrobne cislo vyr. cislo je na motore aspon co som ja videl peginy tak maju dva stitky na jednom je typ a na druhom vyrobne cilso.

Zeier otvor kapotu zober baterku kus hadru a hladaj dva hlinikove stiky ocisti precitaj numero a mas to.

Odesláno

Vector netroufam si s tebou o necem polemizovat, ale prozrad mi teda, jak podle VIN zjistim cislo motoru. Nekde sem nasel odkaz, kde byla tabulka, ve ktere bylo, co ktere cislo znamena, ale o cisle motoru tam nebyl zminka.

O bodu 3 se nebudem bavit, je to totiz trosku slozitejsi, nez se zda...

A na radu ohledne vyrobce a kvality mam uz cloveka, kterej bude vedet.

Prosta rada zni, KDE ANEBO JAK ZJISTIM CISLO MOTORU?

...z toho VIN by me to opravdu zajimalo.

Existuje soft. VINdecoder a podobné radosti, ALE nejlepší cesta bývá poptat díl přímo v Peugeotu, nebo to nechat na servisu. V případě rozvodů to u nich klidně koupim, pokud nespadli s cenou z marzu.

Další něco se z VIN dozvíš i přímo na Clubovém serveru, kde je v pravo hledej VIN a nechce se mi věřit, že by si neměl v techničáku typ, nebo číslo motoru.

Odesláno

vector > Mas pravdu v technicaku je typ aj cislo motora aj vin kod teraz som to pozrel :)

Zeier > asi moc spekulujes a nakonec kupis hovadinu ono u tvojho motoru sa fak mizerne rozdieli v cene kup origos od peogeta a mas klud,

ja mam 1.9D tam sa uz da spekulovat s cenou to su ine palki a o jednu kladku naviac

Odesláno

nevim co řešite - vem velký techničák - jdi do Peugeotu - řekni jim co chceš a oni už ti poradí - pokud nechceš orig. se aspoň zeptáš na to čislo - a rozvody jsou věc u kterých bych slevu rozhodně nehledal - jeden známej taky šetřil a po 15 tis. mu praskl řemen a bylo to (oprava cca 40 tis - tdi)

Odesláno
Původně zaslal: Mlyn

nevim co řešite - vem velký techničák - jdi do Peugeotu - řekni jim co chceš a oni už ti poradí - pokud nechceš orig. se aspoň zeptáš na to čislo - a rozvody jsou věc u kterých bych slevu rozhodně nehledal - jeden známej taky šetřil a po 15 tis. mu praskl řemen a bylo to (oprava cca 40 tis - tdi)

No nevim, mozna pujdu do toho originalu, ale spousta lidi koupi auto v bazaru a prvni vec co udela je, ze si nechaji vymenit rozvody. Hodi to do servisu a je po starostech. Neslysel sem, ze by se nekomu neco prihodilo a to pochybuju, ze v servise davaji originalni dily. Troufnu si rict, ze 5 procent nakupcich si vyzada originalni dily, mezi ktere patrite i vy, kterym ja podleham :P

...dik vsem za rady...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...