jersii Odesláno 3. únor 2019 Odesláno 3. únor 2019 (upraveno) ahoj, jistě bych odpověď našel ale hledat tu v 300k příspěvků by mi chvíli trvalo. takže mam pažouta 406 1.9TDI 66kw 1996 už tak rok se mi stává že mi někdy nechce nastartovat, nejdříve to bylo jednou za měsíc pak za tyden a teď už je to akutní nevypozoroval jsem že by nato mělo něco vliv, teplo zima nebo tak... je to zcela náhodné. motor krásně točí z výfuku jde modrý kouř ale nenaskočí, jsem přesvědčen že to bude v elektrice protože pokaždé mi stačilo otevřít kapotu trochu poklepat kabeláž na pravé straně motoru(z pohledu když se na něj dívám při otevřené kapotě), sedl jsem do auta a naskočilo hned, navíc se zvýšeními otačkami neboť motor bych přechlastán. stačí malý otřes a naskočí, dokonce jsem jednou točil motor zatáhl jsem za pačku na otevření kapoty a jak to sebou škublo tak motor naskočil. vidím to tedy na nějaké čidlo. ale nevím po čem přesněji pátrat. a nechci jít s neznámem do servisu protože to nejde předvést na místě když je to náhodné. jinak je startování zcela v pořádku, i jízda, motor nemá žádné nežádoucí zvuky prostě nic, auto je perfektní. díky za info Upraveno 3. únor 2019 uživatelem jersii Citovat
Péťa Odesláno 4. únor 2019 Odesláno 4. únor 2019 Ahoj! Ty se mě snad zdáš Máš 3 příspěvky, z toho 2x, že se Ti nechce hledat jersii ohodnotil 1 Citovat
pesastor Odesláno 4. únor 2019 Odesláno 4. únor 2019 CO KDYBYS MISTO PLACE A LENOSTI zavezl Pazouta k nejakemu AUTOelektrikari, poplakal mu na rameni a sveril se mu. Zrejme by Te to stalo nejakej obolus ale asi bys bez problemu startoval! Citovat
jersii Odesláno 4. únor 2019 Autor Odesláno 4. únor 2019 no já mám alespoň vychování se omluvit, zato vy aniž by jste poradili tak si alespoň napíšete zbytečný příspěvek co lenost ? no nevím máte forum kde je nahromadě 300 000 topicku ... lenost tu zřejmě mají moderátoři udělat tu vlákno pro každého peugeota zvlášt a dále ho rozdělit na podle typu problému. pesastor to by jsi mohl napsat rovnou ke každému nového příspěvku a rovnou ho zamknout ne ? ať si jedou do servisu tohle forum přece není od toho aby jim někdo radil. co tady vůbec lezou Citovat
mmartinkovic Odesláno 4. únor 2019 Odesláno 4. únor 2019 Je to tu rozdelené aj podla auta,a vpravo hore je "hľadať". Môže to byť uvoľnený konektor, kostra, svorka na baterke az po riadiacu jednotku. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. únor 2019 Odesláno 4. únor 2019 buďte na něj hodní, co když se urazí a odejde z klubu já ti to dneska v noci budu hledat pesastor a Péťa ohodnotil 2 Citovat
jersii Odesláno 4. únor 2019 Autor Odesláno 4. únor 2019 rozdělení jsem nenašel, a hledat je nepoužitelné neumí to ani spojit dvě slova... kdyby byla špatná kostra nebo svorka na baterce tak by to nedělalo jen u jedné věci, taky by to mohlo dělat i při jízdě nebo by to třeba špatně nabíjelo. Citovat
pesastor Odesláno 4. únor 2019 Odesláno 4. únor 2019 (upraveno) @jersii ono co Ti taky odepsat jinyho> Pises ze poklepes na kabely a je to O.K. Kdybyz aspon prosel par prispevku, tak zjistis se je vhodne v inkriminovanem miste rozpojit konektory, vycistit je a prostriknout Kontoxem, podivat se na kostru, povoitl a utahnout znova kostici bdy.P Pises sam ze hledat se Ti necce ze je 3oo tis.prispevku. A ony jsou vsechn oy elektrice Znas funkci "Hledej"a vhodne strkturovanej dotaz? Tak se nediv ze Ti tezko nekdo rekne ze mas v haji modrozlutej kabl na konektoru XX .Ono vestecky kolue dosly a dalsi nejsou skladem. Koukaimn to opravdu nespravis a Tak dostal RELEVANTNI odpoved - autoelektrikar!!! Upraveno 4. únor 2019 uživatelem pesastor Péťa ohodnotil 1 Citovat
pesastor Odesláno 4. únor 2019 Odesláno 4. únor 2019 @ozzy56 nestyd se a vyndej tu vesteckou kouli! Me jeji schopnosti dosly, kdyz jsem s jeji pomoci hledal jak osalit skript a napsat Sered! Stalo me to BAN, ztratu vesteckych schopnosti ale uz to funguje! Citovat
brixtr Odesláno 4. únor 2019 Odesláno 4. únor 2019 před 19 minutami, jersii napsal: lenost tu zřejmě mají moderátoři udělat tu vlákno pro každého peugeota ale notaaak tady máš přímo sekci o 406 při registraci jsi odsouhlasil pravidla, proto ti na to Péťa reagoval, tak jak reagoval píšeš že ti z výfuku jde modrý kouř, nežere ti to olej? to jen tak mimo. kabely u řj jsi kontroloval? může být někde malá odchylka mezi kontakty a pak to dělá jen někdy Péťa ohodnotil 1 Citovat
jersii Odesláno 4. únor 2019 Autor Odesláno 4. únor 2019 (upraveno) Ano ale ne v sekci servis kde píšu protože "Máte nějaký technický problém? Snad jej zde společně vyřešíme." Modry kour než nastartuje tj nafta tím jsem chtěl poukázat že to nebude v čerpadle Ty kontakty projdu něco takového to bude problém je že je tam takovovy zhluk kabeláže že nevím co čeho vlest Pravidla jsem četl a neporusil. Pesastor ano Ban ho.... Viz pravidlo č4 Upraveno 4. únor 2019 uživatelem jersii Citovat
brixtr Odesláno 4. únor 2019 Odesláno 4. únor 2019 (upraveno) Tím kouřem jsem jen na něco poukazoval, nebylo to myšleno nijak zle, jak psal pesastor i mmartinkovic, chce to rozpojit svorky na jednotce, prostříkat/ pročistit. Může tam být jen nějaká oxidace která brání komplet kontaktu a tím že přimáčkneš kabeláž tak to dosedne a jedeš z vesela dál klidně si projdi komplet kabely, a udělej to kde to jde. nic tím nezkazíš a převážně tě to nic nebude stát, a aspoň budeš mít menší jistotu že máš zbylé kontakty kabeláže v pořádku Upraveno 4. únor 2019 uživatelem brixtr jersii ohodnotil 1 Citovat
jersii Odesláno 30. červen 2019 Autor Odesláno 30. červen 2019 po čase se znovu z nouze hlásím. stav se krátkodobě srovnal ale opět mě trápí stejný problém, kabeláž a kontakty zkontrolovány a prostříkány. problém je znovu čím dal častější a v servisech mi nikdo nic relevatního neřekl, vlastně neví co čeho se pustit... podařilo se mi to natočit. jsem přesvědčen že je problém v sání, filtr vyměněn změna žádná, palivo jde, žhavení taky, tak co jiného, je tam nějaká klapka co by zůstávala zavřená a proto se tomu bez vzduchu nechtělo ? takto to muže točit třeba 5x klidně minutu a nic, nakonec bez zásahu naskočí. během jízdy žádný problém, vše jde jak má, jen ten start, nyní především studený, dříve to dělalo kdykoli náhodně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.