Přejít na obsah

jersii

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

O uživateli jersii

  • Datum narození 1.1.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    byt
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jersii's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. jersii

    Elektrika

  2. jersii

    Elektrika

    tak podle výše zveřejněného mám starý model. nicméně jak jsem psal. pojistky jsou všechny přeměřené a všechny v pořádku. navíc je to problém několika okruhů.
  3. jersii

    Elektrika

    P 406 1.9 TDI neúmyslně se mi povedlo zkratovat kabely z osvětlení v kufru (mám tam roky led pásek ale spoje kabelu začali zlobit tak jsem to chtěl opravit) v tu chvíli to samozřejmě zhaslo, vypnulo radio ... okej říkáte si asi pojistka... no ne... překontroloval jsem všechny pojistky ve skřínce, a ne jen vizuálně ale proměřil jsem je jednu po druhé, včetně pojistek v motorovém prostoru a všechno je v pořádku, ale nejede mi centrální zamykání, osvětlení kufru, rádio, dokonce kódový imobilizér, takže teď auto ani nenastartuju...mimochodem ty věci které mi nefungují jsou na 3 různých pojistkách nějaký tip kam sáhnout ?
  4. jersii

    406 problémy při startování

    po čase se znovu z nouze hlásím. stav se krátkodobě srovnal ale opět mě trápí stejný problém, kabeláž a kontakty zkontrolovány a prostříkány. problém je znovu čím dal častější a v servisech mi nikdo nic relevatního neřekl, vlastně neví co čeho se pustit... podařilo se mi to natočit. jsem přesvědčen že je problém v sání, filtr vyměněn změna žádná, palivo jde, žhavení taky, tak co jiného, je tam nějaká klapka co by zůstávala zavřená a proto se tomu bez vzduchu nechtělo ? takto to muže točit třeba 5x klidně minutu a nic, nakonec bez zásahu naskočí. během jízdy žádný problém, vše jde jak má, jen ten start, nyní především studený, dříve to dělalo kdykoli náhodně.
  5. jersii

    406 problémy při startování

    Ano ale ne v sekci servis kde píšu protože "Máte nějaký technický problém? Snad jej zde společně vyřešíme." Modry kour než nastartuje tj nafta tím jsem chtěl poukázat že to nebude v čerpadle Ty kontakty projdu něco takového to bude problém je že je tam takovovy zhluk kabeláže že nevím co čeho vlest Pravidla jsem četl a neporusil. Pesastor ano Ban ho.... Viz pravidlo č4
  6. jersii

    406 problémy při startování

    sory nerozumět řeči tvého kmene.
  7. jersii

    406 problémy při startování

    rozdělení jsem nenašel, a hledat je nepoužitelné neumí to ani spojit dvě slova... kdyby byla špatná kostra nebo svorka na baterce tak by to nedělalo jen u jedné věci, taky by to mohlo dělat i při jízdě nebo by to třeba špatně nabíjelo.
  8. jersii

    406 problémy při startování

    no já mám alespoň vychování se omluvit, zato vy aniž by jste poradili tak si alespoň napíšete zbytečný příspěvek co lenost ? no nevím máte forum kde je nahromadě 300 000 topicku ... lenost tu zřejmě mají moderátoři udělat tu vlákno pro každého peugeota zvlášt a dále ho rozdělit na podle typu problému. pesastor to by jsi mohl napsat rovnou ke každému nového příspěvku a rovnou ho zamknout ne ? ať si jedou do servisu tohle forum přece není od toho aby jim někdo radil. co tady vůbec lezou
  9. ahoj, jistě bych odpověď našel ale hledat tu v 300k příspěvků by mi chvíli trvalo. takže mam pažouta 406 1.9TDI 66kw 1996 už tak rok se mi stává že mi někdy nechce nastartovat, nejdříve to bylo jednou za měsíc pak za tyden a teď už je to akutní nevypozoroval jsem že by nato mělo něco vliv, teplo zima nebo tak... je to zcela náhodné. motor krásně točí z výfuku jde modrý kouř ale nenaskočí, jsem přesvědčen že to bude v elektrice protože pokaždé mi stačilo otevřít kapotu trochu poklepat kabeláž na pravé straně motoru(z pohledu když se na něj dívám při otevřené kapotě), sedl jsem do auta a naskočilo hned, navíc se zvýšeními otačkami neboť motor bych přechlastán. stačí malý otřes a naskočí, dokonce jsem jednou točil motor zatáhl jsem za pačku na otevření kapoty a jak to sebou škublo tak motor naskočil. vidím to tedy na nějaké čidlo. ale nevím po čem přesněji pátrat. a nechci jít s neznámem do servisu protože to nejde předvést na místě když je to náhodné. jinak je startování zcela v pořádku, i jízda, motor nemá žádné nežádoucí zvuky prostě nic, auto je perfektní. díky za info
  10. jersii

    406 dodělání ABS

    lepší pneu dávám vždy. lepší brzy jsou mi k ničemu. když je náledí tak kolo udržím i rukou aby se netočilo. já v tom vidím jasný přínos když já dostanu drift na ledu tak pumpuju. kdyz ona dupne na brzdu a volantem točit muže jak chce stejně pojede do škarpy. no já mám v kapse dost takže kolik by to tak mohlo hodit ?
  11. zdravím. 365 stánek procházet nechce tak sory za duplikaci pokud to tu už je. máte někdo dodělávané ABS konkrétnějí u 406 sedan ? co to stojí a je to rizikový zásah do vozidla ? názory kup si nové, cenu auta ti to nezvýší atd si prosím nechte, na netu se takhle lehce radí. já nevidím smysl vyměnovat dokonale spolehlivé a zachovalé auto i když má 20roku, dneska takové auto neseženu i když si připlatím sebevíc, abs tam chci kvůli ženě ona v nouzi pumpovat určitě nebude. díky za smysluplné odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...