rages129 5 Report post Posted January 18 Ahojte, pred časom som zistil že mam dosť vymlatené uloženie zádnej nápravy "silentbloky" a pri väčšej nerovnosti mi aj riadne buchnu aspoň predpokladám že sú to oni keďže sú vo veľmi zlom stave rozhodol som sa ich vymeniť tak som zavolal do peugeotu čo by to stalo. Na moje počudovanie že minimálne 200-250 eur lebo musí isť dole celá zádna náprava, zdá sa mi to moc na to že jeden ten silentblok stojí cca 30eur. Dával niekto meniť ? že vraj sa to dá aj bez toho aby šla dole celá náprava. Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
extom86 4 Report post Posted January 18 toto mě taky zajímá Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
extom86 4 Report post Posted January 18 (edited) stahovák na to existuje Edited January 18 by extom86 Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
VojtouNerCZ 79 Report post Posted January 19 Jsi si jistý, že to dělají silentbloky? Na 307 dost často rány ze zadní nápravy způsobují kryty tlumičů... Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
rages129 5 Report post Posted January 19 Kryty tlmičov ti nebudú buchať ako kov na kov totaĺne šupy a ano som si istý lebo ich mam v nehoraznom stave, čiže aj keby nebúchali musia sa vymeniť Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
RichVa 456 Report post Posted January 19 Také jsem si myslel, že mám na 308 špatné silentbloky a nakonec to byl uvolněný hever ve schránce v rezervě. Zkus vyndat rezervu a uvidíš zda je opravdu problém v nápravě. Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
jirka307 152 Report post Posted January 19 Ahoj hoď jsem foto jak vypadají! Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
rages129 5 Report post Posted January 19 vážne myslíš že rezerva a podobné veci ma nenapadli ? keď raz píšem že ich mam zle tak ich mam zle není to moja domienka ale reálne som ich videl keď som prezúval kolesá, nech sa páči Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites