Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo, bylo to pekne, ale kdyz jsem pred nim jel, tak jeste nebyl ani vecer a prd jsem videl, nebot to mel tak pekne sestelovany, ze i na tlumene oslnoval jak svina. Uz z tohoto duvodu neohleduplnosti bych se takovych uprav vyvaroval...ale kazdemu co jeho jest...:roker

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

Jo, bylo to pekne, ale kdyz jsem pred nim jel, tak jeste nebyl ani vecer a prd jsem videl, nebot to mel tak pekne sestelovany, ze i na tlumene oslnoval jak svina. Uz z tohoto duvodu neohleduplnosti bych se takovych uprav vyvaroval...ale kazdemu co jeho jest...:roker

není nic jednoduššího než zajet po instalaci na seřízení světel...mě to tehdy vyšlo hezky na podzimní prohlídku u PG...a určitě nikoho svýma xenonama neoslňuju tak, jako kdejaká Fobie nebo Ochcávka oslňuje mě potkávačkama;)

Odesláno

Přesně tak Marcos si říká, možná oslňoval to jsem neměl možnost si vyzkoušet, ale ten vzhled s tou čirou optikou se mi moooc libil. Myslím, že mám doma fotku tak to sem pak dám.:mrk

Odesláno

Námáte zde někdo prosím přehled, kolik taková legrace, tedy xenony, stojí? :myslim

(s tím oslňováním se mi to jeví taky tak-nejlepší jet menší silnicí, kde jste jen vy. Když pět minut koukáte do tmy a pak pár vteřin do xenonů, vyjde z toho pár vteřin úplne slepoty, i když nemá dálkové. Kolikrát v těchto pár vteřinách raději téměř zastavuji-jednou pak přišla zatáčka a měl jsem namále:bojim. Zezadu mi to světlo až tak nevadí.)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: lastivkaa

No dnes mi prisli cocky valeo idem bastlit a fotit dufam ze to vyjde:papa

odkial si objenaval, tiez rozmyslam do 406

Miro Snina

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...