lastivkaa Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 chcem sa opytat mate s tym niekto skusenost doma mi stoja dva xenony Citovat
Jirkap Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: lastivkaa chcem sa opytat mate s tym niekto skusenost doma mi stoja dva xenony Já jsem je měl ve 406 a byla to parádá Citovat
KUBBACHER Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Na jednom sraze měl xenony na starší 605 vypadalo to velice dobře měl i čirou optiku myslím že z Polska, jinak vybojka byla ze superba, ale nejsem si tim 100% jistý. Citovat
rimmer Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Jo, bylo to pekne, ale kdyz jsem pred nim jel, tak jeste nebyl ani vecer a prd jsem videl, nebot to mel tak pekne sestelovany, ze i na tlumene oslnoval jak svina. Uz z tohoto duvodu neohleduplnosti bych se takovych uprav vyvaroval...ale kazdemu co jeho jest... Citovat
Tommy306 Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: rimmer Jo, bylo to pekne, ale kdyz jsem pred nim jel, tak jeste nebyl ani vecer a prd jsem videl, nebot to mel tak pekne sestelovany, ze i na tlumene oslnoval jak svina. Uz z tohoto duvodu neohleduplnosti bych se takovych uprav vyvaroval...ale kazdemu co jeho jest... není nic jednoduššího než zajet po instalaci na seřízení světel...mě to tehdy vyšlo hezky na podzimní prohlídku u PG...a určitě nikoho svýma xenonama neoslňuju tak, jako kdejaká Fobie nebo Ochcávka oslňuje mě potkávačkama;) Citovat
Fusion Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Jojo, Marcos, dokonce je prodával. Tady je to vlákno, ale už je to půl roku, tak nevím jaká je aktuální situace. Má tam na sebe i kontakt. Citovat
KUBBACHER Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Přesně tak Marcos si říká, možná oslňoval to jsem neměl možnost si vyzkoušet, ale ten vzhled s tou čirou optikou se mi moooc libil. Myslím, že mám doma fotku tak to sem pak dám. Citovat
BonePM Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Námáte zde někdo prosím přehled, kolik taková legrace, tedy xenony, stojí? (s tím oslňováním se mi to jeví taky tak-nejlepší jet menší silnicí, kde jste jen vy. Když pět minut koukáte do tmy a pak pár vteřin do xenonů, vyjde z toho pár vteřin úplne slepoty, i když nemá dálkové. Kolikrát v těchto pár vteřinách raději téměř zastavuji-jednou pak přišla zatáčka a měl jsem namále:bojim. Zezadu mi to světlo až tak nevadí.) Citovat
lastivkaa Odesláno 18. únor 2006 Autor Odesláno 18. únor 2006 ta legrace stoji a 7000 cz bez prace a strasne vela bastleni Citovat
lastivkaa Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 No dnes mi prisli cocky valeo idem bastlit a fotit dufam ze to vyjde:papa Citovat
Fusion Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: lastivkaa No dnes mi prisli cocky valeo idem bastlit a fotit dufam ze to vyjde:papa Jojo, ukaž ukaž + ceny prosím Citovat
Guest Miro406 Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: lastivkaa No dnes mi prisli cocky valeo idem bastlit a fotit dufam ze to vyjde:papa odkial si objenaval, tiez rozmyslam do 406 Miro Snina Citovat
lastivkaa Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 chlapci z www.tuningklub.sk nasiel som tam chalana ma tusim nick puntoII inac ak nieco potrebujes tu mas moje ICQ 257- 882 - 421 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.