Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ospravedlnujem sa že to tu zasa pridavam nemal niekto podobny problem ?že občas mi zakolišu otačky za jazdy len jemne ,akoby ubere vykon a naspat,auto nieje v nudzovom režime ani nevypisuje chybu motora nemal niekto podobny problem ? jedna sa o Peugeot 406 HDI  66kw RHY 2001  EGR mam zaslepene ,a vahu vzduchu som skušal odpojit a nič to iste.

Odesláno (upraveno)

MilanF1: nieje ono mi to robí pri ustalenej rychlosti napr pri 50km/h ,na volnobehu vobec ale aj v inych rychlosti, aa nerobí to stále ,,diagnostika mi vypisala len niečo s potenciometrom a egr  ,dneska som postrehol že pridaval som plyn a auto nereagovalo takže bude na vymenu aj potenciometer najskor

a ak by bol zle DRV, nezdochynalo by to počas jazdy ? alebo volnobeh by kolisal ?

Upraveno uživatelem brixtr
nepiš dva příspěvky hned za sebou, použíj upravit ;)
Odesláno

DRV ventil u mě právě při ustálené rychlosti 50 km/h zavřel naftu, jako bych sundal nohu z plynu. A pak třeba i při akceleraci, přidám, držím stejnou úroveň plynového pedálu a najedou auto bez výkonu, musel jsem prošlápnout pedál. Dal jsem jiný ventil a OK.

Někomu se stávalo, že chcípne auto, třeba na volnoběhu, ale to se mi nikdy nestalo.

Zkus si od někoho půjčit právě ten DRV ventil. A uvidíš, zda to je tím. Já bych jeden doma měl, ale bohužel na SK nepojedu. ;) :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...